10 października 2025 w salonie Play w Świebodzicach podpisałam umowę , która okazała się z błędem wprowadzona do systemu. Podpisując ją na tablecie, strona za stroną nie miałam możliwości wczytać się, niby podpisywałam to co omówiłyśmy, a umowa miała przyjść na maila. W domu wczytałam się i odnajdując błąd wróciłam do salonu. Przyjęto zgłoszenie i przekonywano mnie, że to nic takiego, zostanie naniesiona poprawka. Przy następnej fakturze zdziwienie, do rachunku doszły raty za słuchawki , które mi zaproponowano w promocji za 1zł. Na rachunku okazało się , że ich cena to 169 i podpisałamna nie umowę, a 1 zł to była pierwsza rata kredytu. Pani Anna Kudelska podsuwając mi umowy na tablecie nie wspomniała nic o umowie kredytowej na słuchawki.. Ostrzegam przed salonem Pley w Świebodzicach. Drugi pracownik, mężczyzna twierdzi , że nic się nie stało, salon wysłał reklamację, zapewniając, że w najbliższym czasie się skontaktują. Niestety nikt się nie skontaktował, po ponownej wizycie w salonie mężczyzna stwierdził, że owszem dostali informacje, ale w zasadzie,,góra " nie uznała reklamacji, a oni się tym nie zajęli, na pytanie dlaczego nikt mnie o tym nie informuje konsultant gubił się w odpowiedziach, bo tak się zdaża. Na koniec zasugerował, że na szczęście Pani, która ze mną podpisywała umowę już nie pracuje. Moj błąd, że podpisałam umowę ok 10 stron , nie czytając tylko ufając. Czuję się oszukana, pracownicy niekompetentni. Na prośbę o wdrukowanie umowy usłyszałam: przecież dostanie Pani nową poprawioną. Do dziś nie mam umowy poprawionej, a dodatkowo kredyt za słuchawki.