Witam Państwa, zastanówcie się czy aby na pewno jesteście zainteresowani tą KORPORACJĄ. Na początek o firmie:
- Brak poszanowania do pracownika,
- Social praktycznie nie istnieje byle jaka konkurencyjna firma ma dużo lepiej niż ta konkretna,
- Zapomnij o jakichkolwiek szkoleniach produktowych ( chyba że wystarczają ci ulotki )
- Pracownicy z dużym doświadczeniem w firmie są niewygodni i trzeba im kłaść kłody pod nogi żeby tylko odeszli,
- Zatrudnianie ludzi na wysokich stanowiskach bez doświadczenia którzy spowodowali że firma która była numerek jeden na rynku może teraz czyścić buty innym.
Teraz o MM Wałbrzych:
- Kolesiostwo nie jesteś z nami to jesteś przeciw nam i trzeba cię zniszczyć psychicznie,
- Romanse w śród przełożonych i plotki to numer jeden w tym oddziale,
- Osoby na stanowiskach kierowniczych faworyzujące tylko te osoby które donoszą co gdzie i jak się dzieje,
- Masz jakiś pomysł na usprawnienie pracy, zostaw sobie go dla siebie bo i tak nic z tego nie będzie bo to nie ich pomysł,
- Przełożeni którzy dostali stanowisko tylko dla tego że podpieprzali innych lub wykończyli psychicznie,
- Zastraszanie utratą pracy jeśli tylko robisz coś inaczej niż inni,
- Nie ważne czy to jest nowy dyrektor czy kierownik zostaje mu przestawiony taki wizerunek ludzi i sklepu bezpieczny tylko na kierowników,
- Chcesz coś kupić w okazyjnej cenie odpuścić sobie klient z ulicy dostaje lepsze promocje niż pracownik ( no chyba że jesteś przyjacielem kierownictwa),
- Niektóre Lombardy w Wałbrzychu powinny mieć logo MM bo tyle jest tam sprzętu z akcji promocyjnych,
- Fochy w śród kierownictwa rzucanie kluczy od sklepu, wyzwiska w kierunku współpracowników,