Nie polecam z całego serca!
Jolanta
2 opinie
7 miesięcy temu
Polecam zakupy w Hebe Lubin w Cuprum Arena na ul. Generała Władysława Sikorskiego. Pracujące tam Panie są bardzo sympatyczne, szczególnie Pani Paulina, która jest bardzo profesjonalna , zawsze ma czas dla klientów aby służyć pomocą i radą. Dziękuję
❤️1
7 miesięcy temu
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz rekomendację 😊 Cieszymy się, że nasza obsługa była dla Ciebie satysfakcjonująca. Zapraszamy ponownie do Hebe!
AgataXYZ
Lokalny przewodnik·30 opinii
8 miesięcy temu
Weszłam kupić tylko szampon który mi się skończył i zostałam obsłużona przez tak miła
Panią, niestety nie spojrzałam na imię, czarne włosy, nie za wysoka. Pani pomogła, sprawdziła czy jest towar. Naprawdę z przyjemnością będę wracać
8 miesięcy temu
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła oczekiwania!
Miłosz Jagiełło
Lokalny przewodnik·115 opinii·67 zdjęć
9 miesięcy temu
Chciałabym serdecznie podziękować Pani Paulinie, która pracuje w drogerii Hebe w galerii Cuprum. To osoba niezwykle uprzejma, pomocna i kompetentna. Z ogromnym zaangażowaniem pomogła mi dobrać odpowiednie kosmetyki i udzieliła wielu cennych …Więcej
9 miesięcy temu
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza Paulina mogła pomóc dobrać odpowiednie kosmetyki i udzielić cennych porad. Zachęcamy do ponownego odwiedzenia naszej drogerii!
Melania Maj
3 minuty temu
Nowa
Nie polecam z całego serca!
Byliśmy dzisiaj z siostrami w sklepie po raz pierwszy. Zostaliśmy strasznie potraktowane przez Panią, która tam pracuje. Młodsza siostra przypadkowo pomyliła się i wzięła produkt zamiast testera, przez co została zaatakowana przez sprzedawczynię i nawrzeszczana. Zero wyrozumienia do dziecka, które się pomyliło. W sklepie wogule nie ma porządku, wszystko lata do góry nogami, więc sama nie dziwię się, że dziecko mogło się pomylić.
Po chwili jak dowiedziałam się, że doszło do takiej sytuacji, chciałam skonfrontować całą sytuację z Panią, lecz ona schowała się na zaplecze.
Kredkę kupiła Pani, która była przy tej całej sytuacji i której bardzo dziękuję ❤️
Zamiast krzyczeć mogła normalnie poprosić o kupno produktu i nie byłoby żadnego problemu. I przede wszystkim porozmawiać z osobą dorosłą, pod której opiece była, zamiast wyżywać się na dziecku o kredkę za 13zł!?!?
Jak bym chciała to kupiłabym ich dwadzieścia!
Po prostu brak słów, dziecko całe się trzęsie. Serdecznie nie polecam!
Strata czasu i pieniędzy, a jeszcze nie miła obsługa.