BARDZO odradzam pracę w siedzibie Lewiatan Pawonkow. Szef bardzo w porządku człowiek jak i dziewczyny pracujące na sklepie,natomiast apodektyczna i chora kierowniczka robi cała robotę nie chcenia bycia w tym miejscu ani minuty dłużej, osoba z choroba dwuniegunowa i 0 decyzyjnością,najpierw milusia a później szuka tylko powodu i wymówek do zwolnienia pomawiając pracownika i wymyślając na niego glupoty. Mam nadzieję ze karma do Ciebie wróci a karma to (usunięte przez administratora) adresu nie zapomina kiedyś w koncu trafisz na taka osobę a może juz trafiłaś która w Twoje gierki nie bedzie grać a załatwi to prawnie. Większość dziewczyn rezygnuje z pracy i odchodzi przez nia szkoda ze Szef tego nie widzi bo ekipa tam jest na prawde bardzo fajna,kiedy ,,kierowniczka" od 7 boleści miała wolne całkiem inaczej szła praca będąca zarządzana przez inną osobę i to ta osoba powinna byc kierowniczka a nie panna którą przy rozwodzie nie daje sobie rady i wyzywa sie na pracownikach stosuje również mobing.