Brak szacunku do pracownika, toksyczna atmosfera, żadnych benefitow bo nawet za kawę każą pracownikowi płacić, po fali zwolnień dali jedynie dodatek 3zl/brutto do każdej pracującej niedzieli i święta. Nie idźcie tam, będzie tylko poganiane i pytanie "co działamy?????" Przez menagerow którzy sami nic nie potrafią zrobić a tylko wymagają
Żadnych benefitów? To dlaczego w innych miastach pracownicy mają dodatki np na święta, karty rabatowe itd? Nie wiem kto tutaj kłamie ale chętnie się dowiem...
Bo to zależy od franczyzobiorcy, a każda restauracja ma innego. Także w Warszawie może być premia, a w Piasecznie już nie (i wciąż nie ma ????)
Ma Donald w Piasecznie to Totalne dno i wodorosty . Ludzi traktują jak ściery . Zwalniają bez podania konkretnego powodu !.
Z czego ten ciągły pośpiech wynika - pracowników jest za mało i nie wyrabiacie czy może oni po prostu prowadzą taką politykę pracy? Macie tu przerwy bez problemu jak musicie iść do toalety albo coś zjeść?
Często gęsto brakuję ludzi, a zdarzają się i takie historie ze usłyszysz wprost że do toalety możesz iść - tyle że jak się ruch zmniejszy czyli może za godzinę, przerwy w teorii są, w praktyce zdarza się że godzinę przed końcem pracy czyli człowiek pracuje na głodzie przez 7/8/9h, kiedyś nawet zgłaszając fakt że zaraz zwymiotuje dowiedziałem się że "spoko ale zostaniesz chwilę dłużej żeby nam pomóc'
To zdecydowanie nie jest miejsce pracy dla normalnego człowieka. Chyba, że ktoś nie ma do siebie szacunku, lubi (usunięte przez administratora) i dawać się traktować jak istota (usunięte przez administratora)
To nie brzmi najlepiej. Ale w sumie to co konkretnie się działo że tak narzekasz? Możesz podać przykłady jakichś nieprzyjemnych sytuacji?
Pyszny bekon
praca polega na jedzeniu bekonu? To nie jest miejsce na opinie o jedzeniu tylko informacje o pracy
(usunięte przez administratora) Szybciej szybciej szybciej. Cały czas cię poganiają. Czas zamówienia liczony co do sekundy. Czas pracy liczony co do sekundy. "Masz jeszcze 2 minuty pracy" "Spóźniłeś się minutę z przerwy". Chamskie kierownictwo. Hałas na kuchni aż uszy krwawią. Smród tłuszczu, mięsa i przypalenizny którym przesiąkniesz i będziesz go czuł na drugi dzień. Przeciąg od otwartych okien McDrive. Duże ryzyko poparzeń od opiekaczy i frytownic. Suche powietrze od klimatyzacji. Dużo jasnego światła od którego bolą oczy. Generalnie dobre miejsce żeby nabawić się chorób- zarówno fizycznych jak i psychicznych. Wykorzystają cię jak ścierę. (usunięte przez administratora) McDonald nie płaci za obowiązkowe badania lekarskie- trzeba samemu płacić. Zwracają po miesiącu (albo i nie) Zdecydowanie odradzam. Jedzenie z McDonalds może jest smaczne ale bardzo niezdrowe i tuczące (no i nie wiesz jak oni je robią- ja widziałem i nigdy tam nie zjem) a praca to katorga. Zdecydowanie na nie. Mało jest tak patologicznych miejsc. Na szkoleniach pogadanka jak to nie jest pięknie a w praktyce zwrot o 180*
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w McDonald`s?
Zobacz opinie na temat firmy McDonald`s tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w McDonald`s?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!