Bobo17.09.2025 13:46
Praca w Circle K Alozjego Śliwy 2 w Olsztynie to jedno z najgorszych doświadczeń zawodowych, jakie miałem. Zmiany są bardzo często jednoosobowe – zarówno dzienne, jak i nocne – co oznacza, że jedna osoba musi jednocześnie obsługiwać klientów, przyjmować dostawy, dbać o czystość i wykonywać wszystkie inne obowiązki. To ogromne przeciążenie, które prowadzi do ciągłego stresu i przemęczenia.
Najgorsza jednak jest atmosfera. Stosunek kierowniczki do pracowników jest skrajnie toksyczny – zamiast wsparcia jest krytyka, poniżanie i wieczne pretensje. Menedżerka również nie pomaga, tylko potęguje tę atmosferę, co sprawia, że praca w tym miejscu staje się nie do zniesienia. Zamiast czuć się częścią zespołu, człowiek czuje się zastraszany i niedoceniany.
Do tego dochodzi problem z etatem – godziny są często ucinane, co przekłada się na niższe wypłaty niż faktycznie powinny być. Człowiek pracuje ciężko, a i tak ma wrażenie, że jest oszukiwany.
Ogólnie nie polecam tego miejsca absolutnie nikomu. Jeśli cenicie swoje zdrowie psychiczne, szanujecie swój czas i chcecie być traktowani z szacunkiem – omijajcie to miejsce szerokim łukiem.