Dino Pamiątkowo to jedyny sklep q okolicy który trzyma poziom dlatego mieszkańcy wszystkich wiosek w okolicy właśnie tu!!Z resztą nie tylko oni ale też ludzie z Rokietnicy czy Szamotuł gdzie też są sklepy tej sieci.Jeśli chodzi o kierownictwo i pracowników to mam zupełnie inne odczucia.Cały zespół pracuje ramię w ramię ,nigdy nie zdarzyło się abym widział że ktoś jest bez maski czego niestety nie mogę powiedzieć o klientach...Jak chcecie znać prawdę to jest to najgorszy sklep pod względem zachowania właśnie klientów!!Robiąc zakupy widziałem nie raz jak ludzie macają bułki gołą ręką choć wszędzie kartki załóż rękawiczki a pracownicy zwracają na im uwagę,jak pożerają cukierki a papierek na podłogę,wypijają soki i kartoniki byle gdzie aby nie zapłacić,dwóch minut w kolejce nie postoi ale godzinę przy regale pierdoły opowiadać to ma czas...Nie wspomnę o tym jak traktują samych pracowników ...jak (usunięte przez administratora) którymi można sobię gębę wytrzeć...Radzę najpierw pomyśleć o swoim zachowaniu zanim ocenicie kogoś bo pracownicy tego sklepu dają dużo z siebie abyśmy mieli co do koszyków włożyć..Takie moje zdanie ,za hejt dziękuję,a pracownicy i kierownictwo powiem jedno głowy do góry jesteście super!!!