*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.
Zaciekawiona
02.06.2026 17:44
Widzialam odpowiedz ze mozna przy dobrych wiatrach zarobic 5000 do reki 😳 uwazacie ze to adekwatne za taka prace??
znawczyni
13.03.2026 15:19
Myślę ze dodanie opini pozwoli porównac pracę innych marketów Dino mam na myśli Czmoń.Czysto miło szybko ,towar z szerokim asortymentem uzupełniajacym na bieżąco i z konkretnym podejsciem do klienta ,obsługa na kasie perfekt bez podtekstów by chciało się wracać.Dino Bnin wchodząc czasem nie wiem czego się spodziewać,klient musi sobie radzić sam .Na pytanie o wodę proszę przyjść o 8 (market czynny od 6)a palety stoją tak ze dostepu zero.Na palcach wymienić kto jest empatyczny do klienta i życzliwy,osoby te zasługują na specjalne wyróznienie stąd opinia osoby życzliwej.Do nich należą;pani Żaneta ,pan Łukasz,i ta pani co pracowała na stacji Moya.Pytanie czy zalezy to od ludzi by poczuć się miło bo od tego zależy by tam wrócić?,może warto przejechać się do Czmonia na wycieczkę i zobaczyć jaki asortyment i podejscie mają koleżanki z branży w Czmoniu Dino bo poki co bez porównania do bnina.Moze warto przejsc dodatkowe szkolenia by zrozumiec słowo obsługa i handel.
Nikola
14.09.2025 16:48
Już kiedyś padło pytanie o początkowa pensje ale nie widać odpowiedzi. Na więcej niż najniższa nie mam co liczyć? 😅
Koleżanka
21.01.2026 13:45
Podstawa jest zazwyczaj 100pln więcej niż najniższa krajowa, ale dochodzą do tego premie uznaniowe 2 i jedna frekfencyjna plus dodatek za pranie. Z uznaniową róznie bywa zależy czy uznają, że Ci się należy. Pula do podziału też zależy od obrotu sklepu więc to jest jedna wielka niewiadoma. Przy czym premia ta jest płatna z dołu czyli np. premia za wrzesień jest wypłacana w listopadzie. Uznaniowa nie przysługuje jeśli np. było w danym miesiącu L4, kierownik, wtedy nie ma możliwości przyznania premii za ten miesiąc, a szkoda bo czasem się zdaży 1 dzień i miesiąc w plecy. Standard to tak 4 400 netto. Przy dobrych wiatrach 5 tys. na rękę wyciągniesz, zależy czy płacisz podatek (poniżej 26 roku zarabiają więcej). Ogólnie praca wymagająca pod względem zarówno fizycznym jak i psychicznym. Wymagania z kosmosu ze strony centrali przy niedostatecznym składzie. Ekipa miła i pomocna w większości. Złota Pani Kierownik, która robi co może, żeby praca była dobrze zorganizowana. Najwięszym minusem są praktycznie zerowe bonusy i brak funduszu socjalnego.
Podziwiam kobiety na kasie za cierpliwość i mocne nerwy... Ja bym nie wytrzymała. Dziś ,,Pani" w koszuli w paski wykazała się totalnym chamstwem wyzywając kasjerki na cały głos i tłumaczenia nie pomagały i próby uspokojenia żenującej kobiety ,bo nie miały środków do wykonania wypłaty. Tak ich wina że 85% klientów płaci kartą i brak gotówki w kasie. Wyszła i wróciła po chwili zadając kierownika .Żenada. Kobietki oby jak najmniej tzw,,klientek"
Utajemniony
12.07.2023 23:59
Ogółem Pani kierownik Pani Kasia w porządków jest i Marta i Zuzanna są bardzo miłe ale co się tyczy Izy i Arlety (usunięte przez administratora)strasznie osoby a najbardziej osoby z orzeczenie takie osoby nie powinny z ludźmi pracować albo powinni takie osoby zwolnić bo zero maja psychologi w sobie i powinni z paragrafem takich ludzi zwolnić uwaga na takie osoby
Ktoś
16.11.2023 00:44
Panie Iza i Arleta są przemiłe
Jasiu
18.06.2023 16:37
Widzę że są potrzebni ludzie do pracy w markecie w Bninie. Chcę spróbować,na jaką pensję można liczyć na początek? Potrzebują mężczyzn,30 lat pracowałem już w handlu.
....
03.03.2020 16:20
Byłam na rozmowie w sprawie pracy w tym markecie
W ogłoszeniach o pracę podawają nie prawdę-stawki są dużo zawyżone niż w rzeczywistości
Zostaw merytoryczną opinię o Dino