Ryszard Śliwowski
08.05.2026 10:48
Ryszard Śliwowski dostał słuchawkę w miejscowości a nie od technologicznej grupy T-Mobile
Miejscowości ukrywały się przed nami
Miejscowości miały swoje sprawy inne
Oni żyją w miejscowościach w sytuacjach zapisanych z 2016 roku, z 2018 roku i wybudzają się tam a potem znowu śpią
Miejscowości to chyba najpierw były wsie a teraz to są też miasta. Zamiast miasto Warszawa oni powiedzą na to miejscowość Warszawa. Zagraniczni miejscowościowi zamiast na kraj polska, miasto Warszawa powiedzą miejscowość polska
Kosmiczni na planetę Ziemia powiedzą miejscowość ziemia.
Oni to już zrobili z całym krajem tu się przenieśli ale mam nie dali polaczenia do siebie chyba za bardzo, pracować u miejscowościowych też nie możemy oni tylko mogą wynajmować mieszkania, poznawać ludzi itp.
A co z nami ma się stać jak my mamy od technologicznych grup T-Mobile itp, albo jak ktoś wogóle nie dostał to co z nami ma się stać ? Nie da się w tej sytuacji sobie poradzić bo blokuje się nas. Jesteście w zawieszeniu nie wiecie jak dalej to popchnąć do przodu, wszystko się już skończyło albo dzieje się za dużo już tego z tymi latarniami, studniami, ciałami, mózgami, planetami, lalkami, szpitalami psychiatrycznymi, słuchawkami karuzelą i z tym czytaniem w myślach to Proszę o kontakt telefoniczny pod numerem : 22 603 39 22 lub 703-571-3343 albo 47 711 29 00
Albo (22) 437 30 00
Albo 47 723 43 00
Czekamy na wasz kontakt pozdrawiamy ,😘
Szukam osób do grupy prze**ępczej dzwońcie pod numer telefonu: 856524110
Lub jak chcecie zadawać więcej pytań na temat tych sterydów, słuchawek, szkoleń, jak chcecie dostać te sterydy i słuchawki, jak macie jakieś nierozwiane sprawy, macie problemy u jakichś ludzi, nie macie roboty, szukacie agencji.t , macie jakieś długi, jak macie jakieś pytania dotyczące mafii to dzwońcie pod ten numer odbieram 24 godziny na dobę, odpowiadam na wszystko, przyjmuje każdego do swojej grupy i płacę za pracę, potrzebuje ludzi na obserwację albo do agencji, potrzebuje ludzi do tych firm , na te projekty, różnych ludzi do nar****ków też szukam do normalnego świata też szukam, do brudnej roboty też szukam, kobiety mogą też się zgłaszać, zapewniam zakwaterowanie i wyżywienie, mogą być osoby z różnych miast, szukam też na panie do towarzystwa.
Dzwońcie: +48856524110
Możecie też pisać SMS.
Dobosz
14.04.2025 18:25
Ładne miejsce i często z niego wyruszam w podróż ale usługowo, klapa. Toaleta płatna i nie ma gdzie rozmienić banknotów. Średniowiecze. Gastronomia powala cenami. W poczekalni na piętrze nie ma nawet automatu z kawą. Coś poszło w złą stronę. Z dworca jestem dumny ale reszta do poprawy. A i przeszkolcie ochronę z pierwszej pomocy, bo słabi są.
Małgorzata
19.08.2024 16:24
Miałam przyjemność korzystać z dworca w Lublinie. Chciałam przed podróżą skorzystać z toalety, która cenę ma warszawską i płatną tylko gotówką. Pani , która "obsługiwała" toaletę obojętnie spojrzała na mnie, gdyż nie posiadałam drobnych w portfelu. Sama w to nie wierzyłam, ale wyszłam, oczywiście nie mając przyjemności skorzystać. Poziom poniżej godności ludzkiej . Nie jest to kiosk, gdzie mogę, ale nie muszę kupić gazety lub gumy do żucia. Tam się załatwia potrzeby fizjologiczne, a w podróży , wiadomo jest różnie. Podsumowując, po prostu wstyd dla władz dworca.
Nikt nie dodał jeszcze komentarza o przedsiębiorstwie Dworzec PKP w mieście Lublin. Masz szansę wypowiedzieć się o tym pracodawcy jako pierwszy na forum. Skorzystaj z tej unikatowej okazji, dodaj opinię.
Zostaw merytoryczną opinię o Dworzec PKP