(usunięte przez administratora) na początku ma maskę kochanej, zrozumiałej i empatycznej osoby, póki nie zacznie was (usunięte przez administratora) twierdzac ze tylko zwraca uwagę, zaczyna zabraniać gadania, bo za to nie płaci, zabraniać palenia, bo tez za to nie placi mimo tego ze kiedyś paliła, zaczyna rosnąć ego i narcyzm. Rzuca co chwilę w twoją strone przekleństwami, ja musiałam rozwiązać umowę o pracę trwało to za długo, robiłam wszystko co w mojej mocy a i tak jak kierowniczka była w pracy to wiedziałam że przyjdzie (usunięte przez administratora).zwróciła mi uwagę o to, ze mleka nie było w kawiarce w ten dzień kiedy mnie nawet w pracy nie było, powiedziała że chodzę za nowym pracownikiem (usunięte przez administratora), nie ma uwag skupionych rzeczywiście na jakiejs pracy, jest czyste (usunięte przez administratora), zeby ci przykro było bo chyba nie ma co robic, sama potrafi stac przy kawiarce i godzinami z kims rozmawiac ale jak ty tak zrobisz to lepiej zacznij sie(usunięte przez administratora) modlic bo masz (usunięte przez administratora) ze to szok. Psuje psychikę. Ale bardzo bardzo bardzo polecam większość współpracowników. Są bardzo mili i pomocni, zabawni. Gdyby nie (usunięte przez administratora) to bym kontynuowała pracę,ale przez nią się nie da. Ma zbyt niskie poczucie własnej wartości, mi sie oberwało bo chyba jestem najmłodsza, obrywało mi się cały czas, a pochwalić nie potrafi, docenić nie potrafi, nawet jakbys (usunięte przez administratora)probujac zrobic wszystko to przyjdzie, osmieszy cie specjalnie przy innych uzywajac wulgaryzmów,pozniej bedzie sie usprawiedliwiać że to ty nic nie robisz i nienawidzisz tej pracy. Ogólnie praca z nią wygląda jak siedzenie w klasie (usunięte przez administratora) i sie tylko zastanawiasz kiedy zacznie sie czepiać. Powinna być profesjonalną osobą, przyszła jak rozkladalam towar i wszystko co powiedziała to "po (usunięte przez administratora) mają tu w drzwiach te klucze byc, niech wiszą" wczoraj było " łazisz (usunięte przez administratora),A WCZORAJ TO BYŁO MLEKO W KAWIARCE? ( Szkoda ze nie zna grafiku który jest ustawiany przez nią samą) TOBIE TO NAWET UWAGI NIE MOZNA ZWROCIC, ALE JAK TO? NIEKULTURALNIE? KAZALAM CI STAC W PUSTEJ STACJI PRZY KASIE BO MI SIE NIE PODOBA ZE SIE INTEGROWALAS MIMO TEGO, ZE NA GRUPIE NAPISALAM ZEBY COS ZROBIC ZEBY SIE ZINTEGROWAĆ BO LUDZIE ZAZNACZYLI ZE NIE MAJĄ BLISKIEGO PRZYJACIELA TU. (usunięte przez administratora) Na codzien spbie coraz więcej pozwalała. Ja wytrzymywałam, miałam nadzieję, że się polepszy. Nie polepszy. Cały czas sie pogarsza. Polecam przez współpracowników ale przez nią odradzam.