*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.
Jola
29.01.2026 07:50
Współczuję wszystkim którzy tam pracują. Brak szacunku. (usunięte przez administratora). Słowa jak się nie podoba to się zwolnij słyszysz tak często jak dzień dobry. Pracownik nie ma żadnych praw i powinien być wdzięczny za najniższą krajową.
BeataK
22.04.2026 10:27
Pani Jolu, proszę o informację czy opinia którą Pani wystawiła dotyczy FALE LOKI KOKI przy
ul. Królewieckiej 23a czy FALE LOKI KOKI w Galerii Wisła? Jestem związana z firmą od 14lat ( tak jak i moi koledzy - doradcy handlowi), i nadal pracuję w punkcie przy ul. Królewieckiej 23a. Koleżanki w Galerii Wisła pracują od 6 lat. Przez ten czas nigdy nie była u nas zatrudniona Pani o imieniu Jola. Nigdy też przez lata pracy nie usłyszałam od szefowej słów ,,jak się nie podoba to się zwolnij,,. Mobing??.. gdyby tak było jak Pani pisze, proszę mi wierzyć że nikt z nas nie pracowałby tyle lat w tej firmie.
Opinia jest dla nas druzgocąca dlatego bardzo proszę o doprecyzowanie którego punktu dotyczy.
@GOWork.pl proszę o weryfikację.
28.01.2026 07:00
Jak obecnie jest z pracą u pracodawcy jakim jest Fale Loki Koki w mieście Płock? Nie wiemy jak to wygląda, a niektórzy chcą się załapać na pracę u nich.
Zostaw merytoryczną opinię o Fale Loki Koki