Jestem posiadaczem narożnika z BRW od września 2025 r.. Po tak krótkim okresie czasu materiał puszcza i wygląda tak jakby był użytkowany przez 20 lat :( Jeśli chodzi o wygodę to możliwość spania tylko na nierozłozonej części. Po rozłożeniu funkcji spania okazuje się, że jest ona lekko powyżej pozostałej części narożnika co uniemożliwia wygodne spanie z uwagi na różnicę poziomów :(. Fakt wizualnie bardzo ładny jak za taką cenę jednak fatalny materiał i wykonanie funkcji spania daje się we znaki. Na minus zasługuje także obsługa klienta - nie polecam salonu meblowego w Łodzi na ul. Brukowej. Na narożnik czekaliśmy bardzo długo bo okazało się że przyjechał na salon w innym kolerze a pracownicy nie zrobili z nim nic do momentu jak nie zgłoslilśmy się w terminie na umowie po odbiór mebla, który stal na magazynie przez miesiąc czasu w błędnym obiciu. Kierownik zapewniał nas o rekompesacie z uwagi na błąd a po tym jak dostaliśmy już mebel okazuje się że może dać nam jedynie 100 zł i to mamy po nie przyjechąc sobie do salonu, bo było w ogóle nie opłacalne..... Reklamacja na materiał została uznana i teraz od początku marca czekamy aż serwis zabierze nam mebel. Dodatkowo pragnę wspomnieć, że serwis który współpracuje z BRW jest niekompetentny i niekulturalny. Po odebraniu telefonu o godzinie 20 okazuje się że Pan chce przyjechac po mebel jutro z rana. Nie przedstawia się, nie mówi kogo reprezentuje a na informację że nie będzie nikogo w domu żeby móc wydać mebel zwyczajnie się rozłącza. Od uznania reklamacji mija juz trzeci tydzień i nic dalej sie nie dzieje. Generalnie miałam inne wyobrażenie o tej firmie, po kilkanaście lat temu kupowalismy tam kilka rzeczy i byliśmy zadowoleni. Niestey co się stało nie wiadomo - ale po takich przejściach z salonem w Łodzi na ul. Brukowej odechciewa mi się kupowania u nich cokolwiek :(