Pracowałam w tym sklepie łącznie 6-7 tygodni z przerwami. Nie było żadnych uwag co do mojej pracy, aż nagle wczoraj odebrałam telefon, że jestem zwolniona PRZEZ ZŁE KLIPSOWANIE BUTÓW. Nikt wcześniej mi nie pokazał jak to robić poprawnie, bo gdyby tak było to przecież nie robiłabym tego źle celowo. Dopiero po zwróceniu uwagę przez inna pracownicę (oczywiście nie kierowniczkę) zaczęłam to robić poprawnie. Wymyśli zarzut o złym klipsowaniu ubrań, w momencie, którym ja poprawiałam te klipsy po innych osobach. Było wspominanie o awansowaniu mnie na zastępcę kierownika, ponieważ z niewiadomych powodów firma była niezadowolona z obecnego. Przez cały czas pracy NIKT nie zwrócił mi uwagi, że coś robię źle, nie było żadnych zarzutów co do mojej pracy. Zmiany trwają po 11 godzin, a pracuje się nawet 2-3 dni z rzędu. Wynagrodzenie marne, brak postojowego w obecnych czasach. Nie mogłam doprosić się również o umowę o pracę, chyba z oczywistego powodu. Szef jest totalnym gburem, dla którego liczy się tylko zysk, nawet kosztem bezpieczeństwa pracowników. Mam 20 lat i jestem dopiero na początku swojej drogi zawodowej, wiec dla mnie ta sytuacja jest wyjątkowo przykra. Nie polecam pracy tam, bardzo dużo obowiązków, mało rzeczy jest A do Z tłumaczonych, a potem cała wina jest zrzucana na nowego i najmniej doświadczonego pracownika. Psie pieniądze, dużo stresu i karygodne postępowanie kierowniczki na sam koniec i zwalnianie mnie tak naprawdę za jej własne niedopatrzenie. NIE POLECAM