STOLDREW Sp. z o.o.
3 5 185 5 1

Opinie o STOLDREW Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Płacą
 Opinia

KONTAKT: 501 699 929 w sprawie płatności. Płacą!

Pomocna?
TakNie
Aaa
 Opinia

Dzisiaj przejechałem się z ciekawości ci slychac na jasiniu a więc firma totalne widmo budki pana stróża nie ma wraz z nim to już koniec tej firmy kiedyś to nie było gdzie stanąć a teraz sąsiedzi się ciesza że nie ma hałasu ogulnie koniec w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Adam
 Opinia

Mam wrażenie, że kilka osób uwzięło się na firmę i postanowili ją oczernić. Idealnie nigdzie nie jest

Pomocna?
TakNie6
Czekam na zaległą kasę
 Opinia
@Adam 16.06.2019 18:35

Idealnie nigdzie nie jest! Gościu ta firma nie płaci od 2 miesięcy. Kim ty jesteś kolegą pani prezes.

Pomocna?
Tak6Nie
Hr
 Opinia
@Czekam na zaległą kasę 16.06.2019 20:12

Dokładnie zaraz trzecia wypłata nie mówię o odsetkach naliczonych bo w banku trzeba płacić odsetki a co oni myślą że my bank czy co kur...a!!!

Pomocna?
Tak3Nie
Skyy
 Opinia
@Adam 16.06.2019 18:35

Ja też myślę ze to przesada firma niepłaci dopiero dwa miesiące i w sumie to nikt nie pracuje bo mamy postojowe takie wakacje przedłurzone powinnismy być wdzieczni panu pprezesowi kimkolwiek jest. A oczernianie takiej firmy ludzie co maja powiedziec w afryce albo w hinah jak tyraja za miche ryrzu a tu proszę mozna sobie na wakacje pojechać z rodziną a pienuazki to nie wszystko ppozdrawiam i do pracy ludziska

Pomocna?
TakNie8
Rynceopadaja
 Opinia
@Skyy 17.06.2019 09:03

Koleś IDZ SIE LECZ ! Bo albo masz cos w glowie nie tak albo pochodzisz z viohy co jeszcze cywilizacja nie doszła i jestes zdeczko cofniety ! Jak ty za oszukanie ludzi w tych czasach chcesz dziękować to naprawde sie lecz . No własnie rusz sie do pracy ! A nie czekasz na postojowe na wakacjach ....ta firma juz nie istnieje obudz sie !

Pomocna?
Tak7Nie
Skyy
 Opinia
@Rynceopadaja 17.06.2019 11:16

Takie hejty piszą frustraci co im miewyszło ta firma przechodzi restrukturyzację za miesiac ruszymy pełną parą z nowym włascicielem ludzie niedajcie sie podpalic takim frustratom

Pomocna?
TakNie6
Ehh...
 Opinia
@Skyy 17.06.2019 14:56

A skąd taka pewność że za miesiąc ruszy. ? Nikt nic nie wie i to doprowadza ludzi do szału . Co niektórzy niech się zajmą swoim życiem a nie ludźmi którzy tam zostali to jest ich decyzja a wypisywanie tutaj że ludzie głupi itp nic nie da . Szkoda że ktoś jest tu odważy wypisywać wyzwiska i obelgi a nie ma odwagi iść np do pani byłej prezes i powiedzieć jej wszystko w twarz .

Pomocna?
Tak5Nie
Hr
 Opinia
@Skyy 17.06.2019 14:56

Aha chyba debile rusza pełną parą bez wypłaty za miesiąc i tak nie będzie żadnej wypłaty to do pracy przyjdą naiwni ludzie którzy wierzą w to wszystko kur..a

Pomocna?
Tak4Nie
Doduqowłaza
 Opinia
@Adam 16.06.2019 18:35

A ja mam wrażenie że jestes duqo włazem pani prezes.

Pomocna?
Tak6Nie
Ihaaaa
 Opinia
@Skyy 17.06.2019 09:03

Kimkolwiek jesteś człowieku weź się w banie ebnij i zastanów się co mówisz bo ludzie nie mają za co żyć banków nie interesuje że firma jest niewypłacalna nic za darmo nie ma a po drugie czas się zabrać za ortografię bo to leży totalnie

Pomocna?
Tak2Nie
do pi...y adama
 Opinia
@Adam 16.06.2019 18:35

Czemu rodzą się takie pi.....y JAK TY ?

Pomocna?
Tak1Nie
Pracy nie bakuje
 Opinia

Może zorganizujemy spotkanie byłych i jeszcze pracowników. Zróbmy zbiorowy pozew do sądu. Po co każdy ma walczyć indywidualnie. Zbiorowo będzie taniej i z większą siłą. Zrzuta na jakąś kancelarie prawną i jedziemy z tymi ćwiekami.

Pomocna?
Tak3Nie
Ihaaaa
 Opinia
@Pracy nie bakuje 17.06.2019 23:40

To już powinno być dawno zrobione wiedząc że nie dostaniecie kasy za kwiecień

Pomocna?
TakNie
Ihaaaa
 Opinia
@Ihaaaa 24.06.2019 18:17

A tym bardziej było widać jaka sytuacja jest na firmie o ile mogę to nazwać firmą nic nie schodziło pracy było coraz mniej i gadanie że kontrahenci płacą

Pomocna?
TakNie
Aaa
 Opinia

Co tam robimy coś czy nie bo kasa miała wpływać i nic to już przesada każdy cicho siedzi ????góra robimy coś ???

Pomocna?
TakNie
Były
 Opinia
@Aaa 21.06.2019 23:11

Gów.o.haha

Pomocna?
Tak3Nie
Bieda aż piszczy
 Opinia
@Aaa 21.06.2019 23:11

Góra już zgłosiła do sądu tylko my czekamy hu.. Wie za Czym

Pomocna?
TakNie
Płacą
 Opinia

KONTAKT: 501 699 929 w sprawie płatności. Płacą!

Pomocna?
TakNie1
Hr
 Opinia
@Płacą 18.06.2019 15:16

Do kogo to jest nr ?

Pomocna?
TakNie
Bieda aż piszczy
 Opinia
@Płacą 18.06.2019 15:16

Do kogo ten nr jest?

Pomocna?
TakNie
Jk
 Opinia
@Hr 18.06.2019 15:20

Chyba ktoś sobie jaja robi kto by podawał nr i pisał że płacą jak już to na konto by coś wpłynęło a na koncie eho

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Hr 18.06.2019 15:20

Co to za numer?

Pomocna?
TakNie
Jk
 Opinia
@Ja 20.06.2019 18:40

To zadzwoń to się dowiesz

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
&
 Opinia

Nie działa link

Pomocna?
TakNie
Hr
 Opinia

Przeniosą firmę z 300km od nas i rób co chcesz resztę sprzedają i wyjebani w kosmos tak się dzieje z firmami i to na faktach trzeba działać jak najszybciej

Pomocna?
Tak2Nie
Prezes
 Opinia

Ludzie to wy jeszcze prawników nie macie ani nigdzie to nie zgłoszone ? To juz leżycie bo firme w połowie juz wywieziono . Ludzie gdzie czy wy naprawde zamieniliscie sie z h...m na łuby ?! Prawnikow cała flote wzywac! bo was Stoldrew WY...MA Niema postojowego jak niema umowy wy nieuki co pisza ze dostana jakas kase ! Boże jacu ci ludzie naiwni. Internet i prawo sie klania ! Nie dostaniecie nic jak nie pujdziecie do sądu i tak bedziecie z tym walczyc latami .Powodzenia .

Pomocna?
Tak9Nie
Skiba
 Opinia
@Prezes 18.06.2019 09:34

Tak niestety tam została ciemna masa i na co liczy mieszkam niedaleko brzezna jakies tiry jeżdżą cos się dzieje kto wie czy maszyny juz nie jada a wy dalej czekajcie jak na zbawienie

Pomocna?
Tak3Nie
Hr
 Opinia
@Skiba 18.06.2019 11:44

Wszystko możliwe bo ta firma ludzi robi do samego końca a ktoś coś wie co na jasinie słychać ?

Pomocna?
TakNie
internetowa
 Opinia
@Prezes 18.06.2019 09:34

To będziemy ,i co z tego!

Pomocna?
TakNie1
Hr
 Opinia

Pisze do kadr bo napewno siedzą na forum i to czytaja wszystko niech napiszą gdzie się zgłosić z wypowiedzeniem i odebraniem świadectwa pracy

Pomocna?
TakNie
Jeszcze pracownik
 Opinia

Kurde najgorsze jest to że teraz nie ma nawet komu wypowiedzenia zawieść. Kto nam ogarnie swiadectwa pracy inne papiery. Ale (usunięte przez administratora) ja pitole!!!

Pomocna?
TakNie
Ihaaaa
 Opinia
@Jeszcze pracownik 18.06.2019 10:13

To chyba czas zgłosić się do prawnika

Pomocna?
TakNie
Góra
 Opinia

Jestem za . Lecimy z tym bo jak nic nie zrobimy to możemy czekać na świętego Mikołaja.Czekam na kontakt z poważnymi ludźmi.Kto pracuje lub pracował w firmie w Jasinu z pewnością wie kto opublikował te opinie.Ja się podpisuje.Kto jest odważny?

Pomocna?
TakNie
Znajomy Darka
 Opinia

Niech szperlina sprzedaje drukarnie daje wypłaty rekompensaty i odprawy. Sąd i tak go nie ominie.

Pomocna?
Tak1Nie
Bi
 Opinia

Mam pytanie czy w Brzeźnie w biurze jest ktoś? Chcę zawieść wypowiedzenie i ruszyć do sądu.

Pomocna?
TakNie
Jk
 Opinia
@Bi 17.06.2019 20:22

Tel nie dostępny trudno stwierdzić podobno prąd odcieli to nie wiem czy ktoś tam będzie bez prądu

Pomocna?
Tak3Nie
Czekam na zaległą kasę
 Opinia
@Bi 17.06.2019 20:22

Nie ma nikogo. Firma widmo.

Pomocna?
Tak2Nie
Jk
 Opinia
@Bi 17.06.2019 20:22

Widzisz nie pomożemy nawet nie wiadomo gdzie złożyć wypowiedzenie może na budce u stróża

Pomocna?
TakNie
Ehh...
 Opinia
@Jk 17.06.2019 21:30

Hahaha której nie ma ????????

Pomocna?
Tak2Nie
123
 Opinia

Może ci mądrzy ci twierdzą że firma za miesiąc rusza polna para się wypowiedzą gdzie można takie wypowiedzenie złożyć ?

Pomocna?
Tak1Nie1
Kiedyś pracowalem
 Opinia

To ta firma jeszcze istnieje hehehe

Pomocna?
Tak1Nie
Pracy nie bakuje
 Opinia

Kur. a. Ostatni raz pisze. Na co wy liczycie ani odpraw ani wypłat a fundusz oni mają czas. Wszystkim którzy liczą na jakikolwiek zysk z tej firmy życzę żeby mieli za co rodziny utrzymać. Firmy zabijają się o pracowników w jeden dzień zebrałem kilka ofert na warunkach podobnych to tej kiepskiej firmy stol i to na pierwszej umowie. Nara.

Pomocna?
Tak4Nie1
123
 Opinia
@Pracy nie bakuje 14.06.2019 22:41

Ja pierd... każdy robi jak uważa. Po co sie obrazacie nawzajem. Nic wam to nie da. Ci co chcą to sie zwolnią a reszcie dajcie spokój

Pomocna?
TakNie
Pracy nie bakuje
 Opinia

A pracuj se gdzie chcesz cwaniaczku i czekaj na pieniądze jak na wygrana w totka. Ta firma to dno i to od dawna. Więc po co w tym g... e tkic. A tak ogólnie to wszystkim życzę powodzenia.

Pomocna?
Tak3Nie
Hr
 Opinia
@Pracy nie bakuje 14.06.2019 22:24

Czyba jakiegoś gryla odpalić i piwko wypić a jak

Pomocna?
TakNie
Cfaniak
 Opinia

Frustratom, którzy tak namawiają do rezygnacji z pracy pragnę przekazać, że polskie prawo dopuszcza pracę w kilku firmach. Więc polecam masturbację gdzie indziej i wesołych świąt.

Pomocna?
TakNie3
Były pracownik
 Opinia

Dokładnie pracowaliśmy za darmo. A to że ktoś pracuje w tej firmie od 20lat to co? Będzie czekał kolejne 20 za pieniędzmi czy za praca w tej upadlej firmie. Kurna wescie się w garść i zacznijcie zarabiać pieniądze. A nie czekacie nie wiadomo na co.

Pomocna?
Tak3Nie1
Hr
 Opinia
@Były pracownik 14.06.2019 16:31

Tak czy siak firma padnie trzeba wypić za tą firmę haha kurla somsiad dawaj na gryla ????

Pomocna?
Tak1Nie1
Zenek
 Opinia

Nie dostaniemy. Od paru dni pracuje w innej firmie przynajmniej wiem że w lipcu będę miał wypłatę. Ludzie szukajcie roboty sama nie przyjdzie.

Pomocna?
Tak3Nie
Ja
 Opinia
@Zenek 12.06.2019 11:41

Ludzie zamiast klepac głupoty i lamentowac to może wkoncu zacznijcie walczyć o tą kasę. To są nasze pieniądze i chcą czy nie muszą nam je wypłacić. Jeden drugiego nakręca a nikt nic nie robi.

Pomocna?
Tak4Nie
&
 Opinia
@Ja 12.06.2019 16:58

Na zebraniu było powiedziane że dostaniemy z funduszu za 3 miesiące i trzeba czekać taka procedura trwa 3 miesiące po tym czasie jak nie będzie siana to wjechać rozp..ier...do. i tyle

Pomocna?
TakNie
Poinformowany
 Opinia
@& 12.06.2019 19:08

Żeby były pieniądze z funduszu musi być to zgłoszone A nikt tego nie zrobił i nie zrobi. Poza tym fundusz działa TYLKO przy upadłości. Jeśli jest w restrukturyzacji to Fundusz twierdzi że są szanse na wypłatę bo działania właścicieli zmierzają do powstania firmy na nowo. Więc nie wierzcie we wszystko co mówił Pan prezes....

Pomocna?
Tak3Nie1
Dawno i nie prawda
 Opinia

Do wszystkich którzy jeszcze się nie zwolnili Jesteście Frajerami!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak5Nie2
Bieda aż piszczy
 Opinia
@Dawno i nie prawda 13.06.2019 19:06

Czy tam jeszcze masz umowę czy nie to nie mów o nas frajerzy. Bo tak samo nie masz wypłaty jak ci co tam są. Więc oceniasz też sam siebie bo 2 miesiące bez wypłaty jesteś a teraz podjales pracę (oby płatną), bo do końca nie wiesz i innych frajerami nazywasz. Proszę cię....

Pomocna?
Tak2Nie3
123
 Opinia
@Dawno i nie prawda 13.06.2019 19:06

A jak zadzwonią to pierwszy polecisz

Pomocna?
Tak1Nie2
Bieda aż piszczy
 Opinia
@123 13.06.2019 22:48

Mam w stol-drew umowę na stałe i nie mam zamiaru dawać wypowiedzenia.

Pomocna?
Tak3Nie1
Już nie pracownik
 Opinia

Ludzie ogarnijcie się na co wy czekacie.Sory że to powiem ale nie bądźcie tempakami. Ta firma już dawno powinna przestać istnieć. Tu już nie będzie ani kasy ani roboty. Pracy niebrakuje.

Pomocna?
Tak3Nie
Szukam pracy
 Opinia

Lol co za stronka???? zamiast info o pracy banda desperatów wylewa tu swoje żale! K... a ok popieram hejt wobec waszego hmm byłego czy niedoszłego pracodawcy (bo ni hu.. nie da się ogarnąć o kogo chodzi) . zwłaszcza jeśli Wam tak długo nie płaci. Pewnie też by mi nerwy puściły jakby jeszcze rodzinę trzeba było z tej pensji co jej nie dostaliście utrzymać. Ale Ja pier... ę załóżcie sobie jakąś stronę do użalania się nad swoim ciężkim losem! Sami nie jesteście w tym poj.... ym kraju, nie wiem do "ojca dyrektora" napiszcie a może pomoże? A nie tu beczycie jak e.. nie będę obrażał. Sami się obrażacie tym jak piszecie.

Pomocna?
Tak4Nie3
Ja
 Opinia
@Szukam pracy 13.06.2019 02:56

Jeśli nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj. Ludzie tu po 20 lat pracują, więc ich ie obrażaj. A jeśli nie jesteś i nie byłeś pracownikiem to mordka w kubel

Pomocna?
Tak1Nie2
Aaa
 Opinia

Coś wiadomo co z tymi aneksami do umowy u kogo wkacu pracujemy ???

Pomocna?
TakNie2
Były
 Opinia
@Aaa 13.06.2019 00:02

To dopiero desperacja,pracują nie wiadomo u kogo,nie wiadomo za co,przedłużyli i podpisali niektórzy umowy nie wiadomo z kim.Boże widzisz a nie grzmisz.Czy Wam trzeba strzelic prosto w łeb żebyście poszli po rozum do głowy,ta firma jest już spalona a wy siedzicie na jej zgliszczach,na jaką obietnicę jeszcze czekacie.Teraz to już na własne życzenie siedzicie w tym bagnie,bo kasę muszą wypłacic prędzej czy póżniej niekoniecznie pracując w tej firmie,ale widac macie spore oszczędności skoro nie szukacie inne pracy i jest wam z tym dobrze.Powodzenia i cierpliwości w czekaniu!!!!!

Pomocna?
Tak4Nie
Tepyjuh
 Opinia

Ludzie ta firma już nie wstanie! Az tak tepi jestescie i wierzycie w te pierdoły o postoju ?! I że wam za ten postuj zapłaca? Hahahahahah. Tylko nie mówcie ze poszliście dorabiac do bambra w pole jak Pan prezes kazał, z nadzieja ze wam wypłaca postojowe! Odrazu w gwiazdora możecie zacząć wierzyc

Pomocna?
Tak10Nie
Bieda aż piszczy
 Opinia

Czy jest ktoś, kto jeszcze wierzy że dostaniemy nasze pieniądze?

Pomocna?
TakNie3
Były
 Opinia

Pani prezes cały czas kłamała a brygadzisci wszystko wiedzieli tylko przekazywali informacje zmienione by ludzie się nie denerwowali i nie zaczeli uciekać . Ona miała pracowników głęboko w d.... .Gdyby wszyscy wiedzieli jakie podejscie ma pani prezes to większość ludzi by uciekła już w marcu możemy podziękować brygadzistom że nie byli z pracownikami szczerzy co pani prezes o ludziach myśli . Niech pani prezes wypszeda swój majątek i wypłaci wypłaty

Pomocna?
Tak3Nie1
Ehh...
 Opinia
@Były 06.06.2019 17:25

Co do pani prezes wielką racja . Ma ludzi gdzieś . Największe zamieszanie zrobiło się tylko i wyłącznie z winy jej kłamst. Aż brak słów co się zaczęło dziać od maja... Jeśli nawet ktoś by chciał ratować tą firmę chciaz już się nie da to dopoki ona będzie nic to nie da bo i tak wszystko robi na niekorzyść wszystkich...

Pomocna?
Tak3Nie1
Polonista
 Opinia
@Ehh... 06.06.2019 18:09

No ale wlasnie w tym celu zostala powolana. Wiekszosc biurowych uciekla juz dawno, to powinno dac do myslenia reszcie!

Pomocna?
TakNie
była
 Opinia
@Były 06.06.2019 17:25

wszyscy wszystko wiedza i wiedzieli... w kółko tylko to słyszeliśmy, ze wszsycy wszystko wiedzą...jakby wiedzieli to byłoby inaczej... nikt nic nie wiedział i nie wie nadal z tego co wiem.... Dajcie juz spokój.. .. sytuacja jest w zawieszeniu , bez wyjscia.... każdy się dowie dzień przezd

Pomocna?
TakNie
była
 Opinia
@Były 06.06.2019 17:25

.... kazdy tylko ocenia i szuka winnych...tak samo winnych szukają ci którzy kupili te firmę...kto jest winien... ???? Każdy z nas robi l co do niego należałao i należy i na pewno nie jest to winna jakiegokolwiek pracownika.. obudźcie się.. wszyscy jedziemy na tym samym wozku...niektórzy niestety maja bardziej prezechlapane i wiekszą odpowiedzialność a nie tylko kilka godzin i do domu... troche szacunku do drugiego kolegi...

Pomocna?
TakNie
Hr
 Opinia

Dzisiaj 10 czerwiec czas na kolejną wypłatę ostatnia wypłata była w kwietniu ludzie już nie mają za co żyć ku..wa

Pomocna?
Tak2Nie1
Wełna
 Opinia

O to im chodzi żeby się ludzie pozwalniali sami. I żadnych odpraw.

Pomocna?
Tak1Nie3

Zostaw opinię o STOLDREW Sp. z o.o. - Brzeźno

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej