Witam. Szczerze mowiac to jesli chodzi o pracę to powiem, ze bywa nieraz ciężko lecz bywaja dni ze czlowiek nawet nie odczuwa zmęczenia. Jesli chodzi o jakosc wykonywania prac dla inwestorów to wszystko jest zawsze zrobione perfekcyjnie i dopięte na ostatni guzik. Zaczynając prace w tej firmie nieraz denerwowalo mnie gdy najdrobniejsze szczegóły czy błędy musiały byc poprawione na bieżąco z przyłożeniem sie i dokładnością tak aby nie bylo się czego czepiać, a teraz pracując w tej firmie dłuższy czas wiele rzeczy zrozumilem i sam zauważyłem ze gdy na początku sie cos zrobi nie tak jak trzeba np. przez ( pomyłkę bądź nie zauważenie czegoś ) to dużo nerwów i pracy to kosztuje zeby zrobic wszystko na nowo z większą dokładnością aby jedna z drugą rzeczą nie kolidowały z sobą i praca była należycie wykonana zgodnie z wymogami inwestorów. Pozdrawiam.
@pracownikk
06.06.2023 10:39
Pracowałem tam 3 dni. Nie polecam. Szef opryskliwy wólgarny, traktuje pracowników. Jak (usunięte przez administratora) za grosze. Dosłownie 10 h bez rejestracji z dojazdami ok12 godzin poza domem. A mu i tak mało. Nie polecam . Lepiej iść na magazyn.
D...
07.02.2026 08:54
Może i jest wymagający i czepia się nie których rzeczy mając nieraz małe odpadły i na początku też myślałem że przepracuje tam tylko maks 2,3 dni ale pracuje tam już około 5 lat i gdybyś popracował tu dłużej to byś zobaczył ze przez to że szef się czepia i nieraz mu się coś wyrwie za dużo to tylko dlatego że chce Cie czegoś w życiu nauczyć a nie tylko narzekania i lenistwa.. Też bym się denerwował gdybym musiał płacić np. za 2,3 godziny pracy przy układaniu paneli, a później za następne 2,3 godziny drugiej osobie za poprawę tego samego co zepsuła pierwsza osoba. Każdy chce zarobić, a prowadzenie firmy jak i eksploatacja auta, narzędzi itd to są spore wydatki. uwierz że jeśli byś pracował rzetelnie i starannie to szef by to docenił. Ja polecam pracę w naszej firmie bo przynajmniej można się czegoś nauczyć i jeśli ty dasz coś od siebie to szef wyciągnie do Ciebie pomocna dłoń gdy będziesz tego potrzebował.
Zostaw merytoryczną opinię o Firma remontowo-instalacyjna Technik-BUD Roman Kołodyński