2 Koma 7 Ewelina Spólna
29.10.2025 14:47
W trosce o zachowanie dobrego imienia naszej firmy, informujemy, że wszelkie publikowane opinie powinny być zgodne z prawdą, merytoryczne oraz pozbawione treści zniesławiających, obraźliwych i naruszających dobra osobiste przedsiębiorstwa, jego pracowników lub klientów.
Przypominamy, że zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności z kodeksem karnym oraz kodeksem cywilnym, publikowanie fałszywych, obraźliwych lub hejterskich opinii, stanowiących zniesławienie lub naruszenie dóbr osobistych, może skutkować wszczęciem postępowania karnego lub cywilnego wobec ich autorów. W przypadku stwierdzenia naruszeń tego rodzaju, firma podejmie wszelkie konieczne kroki prawne mające na celu ochronę swoich praw oraz renomy.
Apelujemy o odpowiedzialność, rozwagę oraz kulturę wypowiedzi przy wyrażaniu publicznych opinii na temat działalności firmy oraz zachęcamy do konstruktywnego dialogu opartego na faktach
Inside
28.10.2025 23:43
W 2koma7 panuje chaos i niski poziom profesjonalizmu. Styl zarządzania opiera się na emocjach i doraźnych decyzjach, a zadania często nie są jasno określone. Komunikacja odbywa się przez głosówki zamiast maili, co wprowadza bałagan i utrudnia pracę zespołową. W agencji brakuje znajomości podstawowych terminów i procesów marketingowych – wiele działań opiera się głównie na kontaktach z kilkoma znanymi influencerami, bez szerszej strategii.
Warunki biurowe również pozostawiają wiele do życzenia: ciemne pomieszczenia, niskie krzesła, hałas i słaba wentylacja sprawiają, że trudno się skupić. Do tego dochodzą problemy z internetem oraz złe planowanie pracy – projekty często realizowane są w pośpiechu i bez wyraźnych priorytetów.
TERMINATOR
18.09.2024 10:11
Dzień dobry.
Mam kilka pytań do osób, które pracują lub pracowały w 2 koma 7.
1. Jak wygląda atmosfera w firmie ?
2. Jak z wynagrodzeniem? Czy jest konkurencyjne? Czy firma wypłaca bonusy?
3. Czy są dodatkowe benefity?
4. Czy da się awansować wewnątrz firmy?
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
były pracownik
30.01.2025 16:10
1. Różnie, zależy do jakiego teamu trafiłeś i czy miałeś kontakt z (usunięte przez administratora).
2. Jest ok, (usunięte przez administratora) umowy śmieciowe/b2b.
3. Produkty, bonusy świąteczne, bonusy od dodatkowych projektów.
4. Da się, jeśli zapierniczasz i jesteś dochodowy.
Ogólnie tutaj było kiedyś więcej opinii nt. tej agencji... ;)
Ta cisza jest znamienna
27.01.2025 21:02
Szukam informacji jak w powyższym pytaniu. Widzę, że pytanie zadane było juz dawno ale poza kilkoma lajkami brak odpowiedzi...
Ktoś coś?