Wpłaciłem zaliczkę w maju 4000zł na garaż do dnia dzisiejszego ,po wielu telefonach i proźbach o dostarczenie garażu bądź zwrotu zaliczki nie ma śladu. Sprawa oddana na policję.
Sąsiada i mnie również (usunięte przez administratora) na łączną kwotę 9800 zł. Sprawa również zgłoszona. My też mu nie odpuścimy
Czy ktoś podejmuje jakieś działania aby po jego śmierci odzyskać pieniądze? Może wspólnymi siłami uda się coś zdziałać
Skąd wiesz?
Również wpalcilam zaliczkę 1500 zł, pan cały czas był ze mną w kontakcie dopóki nie miał oddać zaliczki za garaż który nie dojechał. Zgłoszono na policję. (usunięte przez administratora) !
Mnie (usunięte przez administratora) już dawno na 4 000 zł pobrał zaliczkę i ani jego ani garażu który zamówiłem ani zwrotu pieniędzy policja jest bezradna prokuratora tak samo pozwala na to aby pan Wojciech dalej (usunięte przez administratora) ludzi nie polecam tego gościa. Prośba do (usunięte przez administratora) ludzi może pozew zbiorowy przeciwko temu panu
Uwaga !!! Przekręt pobiera zaliczki i na tym sie kończy współpraca . Jeśli nie chcesz stracić pieniędzy omijaj szerokim łukiem . Jego proceder trwa kilka lat a schemat działania sie nie zmienia !!!!
Widze ze wpisy znikają to dla przypomnienia gość wykręcił mnie na 20000 tys zl
Mocne oskarżenie a to co się stało? Przybliż jeśli możesz będę Wdzięczna bardzo może uniknę kłopotów chyba że poza tym nieporozumieniem jest ok?
Kwota która przedstawiasz mała nie jest. tylko jak udowodnisz ze zostales wykręcony? Nie żeby coś ale watpie żeby przy takich pieniądzach mogło sie to oby cez konsekwencji
Drodzy poszkodowani przez sprytniutkiego pana Wojciecha, nie liczcie na zwrot, nie liczcie na pomoc policji, a tym bardziej prokuratury, według nich, pan Wojciech może okradać ludzi zgodnie z prawem. Ostrzegam przed tym (usunięte przez administratora)
Chętnie podzielę się treścią pisma prokuratury, dawno takich bajek nie czytaliśmy. Jesteśmy zniesmaczeni znikomym stanem ochrony zwykłego obywatela, dodam podatnika!, a pełną ochroną, jaką otaczany jest zwykły (usunięte przez administratora), czyli wspomniany wyżej pan W.
Trafiłam tutaj przypadkiem szykując informacji , dlaczego tyle razy przekładany jest termin realizacji. Czyli wtopilismy.
Przykro mi, wtopiliście, od razu proszę pisemnie wystąpić o zwrot zaliczki z tytułu niewywiązania się z umowy, bez tego, to nikt z Wami nie będzie rozmawiać, a dalej, to życzę powodzenia. My też mocno popłynęliśmy, pan się dalej bawi w "biznesmena", naciąga biednych ludzi, a prokurator uważa, że robi to zgodnie z prawem. Pan W. niech się bierze w końcu do uczciwej pracy i odda, co pokradł od innych. Cały czas rozpatrujemy pozew zbiorowy, jeżeli ktoś jest chętny, proszę o kontakt.
nie wiem o co chodzi z tamtymi tekstami o wyłudzeniach i czy to w ogóle prawda… no bo jeśli by tak było to czemu tu jacyś kandydaci wcześniej pytania zadawali? Czemu niektórzy chcą tu mimo to pracować?
Facet cały czas wyłudza " zaliczki " , posługuje się zdjęciami oraz informacjami z garaży z firmy Konstal. Jestem w kontakcie z osobą z firmy Konstal oraz zgłosiłam ten fakt już na policję. Osoby które miały z tym panem doczynienia i zostały oszukane , odezwijcie się , jest nas naprawdę dużo osób. (usunięte przez administratora) Czym więcej informacji o tym człowieku tym lepiej.
Widzę, że sporo z was tu ma problem ze zwrotem kasy. Jak to jest że firma cały czas może prowadzić działalność skoro tyle spraw było założonych ? Chyba, że wystarczy postraszyć policją
Kto mądry mi wyjaśni sprawę tego brania zaliczek i uciekania? Słabo mi sie chce w to wierzyc, no może ze raz sie to zdarzyło ale jak to możliwe żeby cały czas sie ciagnelo bez konsekwencji? To bez sensu
Przekonaj się sam, wpłać mu 5 kola - wtedy spłaci tego co zamawiał przed tobą a ty odzyskasz dopiero w tedy kiedy następnego skroi z zaliczki. Powodzenia
A to ja w jakieś piramidy bym sie nie bawil jakie tu sugerujecie bo o pracy myślałem a nie płaceniu im. Czyli pensja też jest zależna od tego czy klient przyjdzie czy nie?
Została może zwrócona zaliczka? Badz jakimś cudem dostarczony towar?
Zwrot zaliczki lub towar dostaniesz dopiero wtedy kiedy naciagnie następnych. Zgłoś sprawę na policję, w moim przypadku dopiero wtedy vos się ruszyło
Mąż rozgląda się za robotą w okolicy i widzieliśmy ta firme w googlach. Tylko piszecie coś o niezwróconych zaliczkach, hmm komuś udało się jednak coś wyjaśnić z nimi? Ciekawe czy zatrudnia kogokolwiek w takim razie :/
Google maja stare dane. W rzeczywistości tam już jest zupełnie inna firma. W tym momencie gosc wynajmuje pokój u innego W domu i tam mieszka i prowadzi "firmę " a faktycznie żyje z zaliczek. Czytajcie że zrozumieniem to co piszą inni, nie po to rok temu wstawiałem tu informacje razem z 10 innymi osobami o oszustwach przez tego człowieka. W moim przypadku i paru innych sprawa była zglosxona na policję i gosc oddawał w ratach dlatego nic mu nie mogli zrobić.
Nie polecam! W maju wpłaciłam zaliczkę w kwocie 1000 złotych,garaż miał być końcem czerwca. Dziś mamy 31 lipca ani zaliczki ani garażu! Od miesiąca jutro będzie zaliczka,za dwa dni garaż. Tyle dobrego,że szanowny Pan odbiera telefony i mydli oczy.
Ten facet to (usunięte przez administratora) na moje nie ma żadnej firmy tylko tak mówi bierze zaliczki I znika poprostu (usunięte przez administratora) ludzi i żyje za nie swoje pieniądze
nie uwierzę ze tak stara firma robilaby sobie jakieś przekręty na kasie o których tu piszecie i dalej by sobie działała. skąd nagle ten hejt?
O cudach na kiju tu wcześniej pisali, warunki pracy można podobnie określić? Nawet ok tu płacą?
Odradzam tego (usunięte przez administratora) szybko przyjeżdża po zaliczkę i znika, ani garażu ani pieniędzy, brak kontaktu,(usunięte przez administratora)
Obiecuje a jaki on miły że hoho żeby kasę dostać a potem wielkie nic i po kasie
On sam jest przedstawicielem, on tego nie produkuje. Dolicza ogromną prowizję, obiecuje cuda na kiju, a u producenta najtańszą opcje zamawia

Jak się pracuje w Spychała Wojciech Thermadom?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Spychała Wojciech Thermadom?