Nie znam drugiej takiej nie słownej osoby jak Pan (usunięte przez administratora) z f-my Thermo-Line. Kilka lat temu zamówiłem w tej firmie ziemną pompę ciepła Viessmana. Na samą pompę czekałem 1,5 roku, wg. (usunięte przez administratora) firmy opóźnienie leżało po stronie producenta. Pompa z montażem kosztowała kilkadziesiąt tysięcy, firma posiada wszystkie moje dane, bo serwisuje pompę, mają mój adres, nr telefonu i adres e-mail, przez internet sterują moim urzadzeniem, a nie potrafią umowić się na przegląd gwarancyjny. Pan (usunięte przez administratora) przez kilka lat nie potrafił rozliczyć płatności i wykazać faktury, a teraz gdy pompa kilkanaście razy na godzinę się wyłącza, nie potrafi usunąć usterki. Nie znam drugiego takiego człowieka, ktory tysiąc razy umawia się na telefon, czy spotkanie, nie powiadomi, nie odwoła, a spotkanie przekładane jest dziesiątki razy. Nigdy więcej nie kupił bym produktów firmy Vissman i nie chciał bym czegokolwiek kupować u tego człowieka. Przez niego można stracić wiarę w fachowców. Takich ludzi omijam wielkim łukiem. Jeśli ktoś nie chce wyrzucać w błoto pieniędzy niech omija produkty Viessman i firmę Thermo-Line z Podkowy Leśnej Pana (usunięte przez administratora).