Cześć, była oferta pracy na stanowisko monter rurociągów w brygadzie wod-kan. Wymagali minimum 3 lata doświadczenia w budowie sieci kanalizacyjnych i wodociągowych. Zachęcały wysokie zarobki – od 8000 do 12000 zł brutto miesięcznie. Dodatkowo pracodawca dawał nocleg i dwudaniowy obiad w delegacji.
Czy ktoś pracował tutaj w brygadzie wod-kan? Faktycznie tyle się zarabia przy tej robocie? Jak wyglądała praca w delegacji i czy warunki były ok?
Czy ktoś pracował jako Kierowca kat C i może powiedzieć, czy za takie wymagania i pracę w delegacji te 8000-12000 PLN brutto faktycznie było warte zachodu? Firma miała duże czy raczej minimalne oczekiwania względem kandydatów?
Najważniejszym wymaganiem było co najmniej 3-letnie doświadczenie jako kierowca. Z plusów – zapewniali nocleg i dwudaniowy obiad w czasie delegacji.
Witam nie polecam twj firmy brak słów oparta na jedyn kierowniku operatorów 5 na jedną koparke i (usunięte przez administratora) wszędzie wszystkiego brakuje majster na bierzonco co. Potrzebne jedzie kupić a stawki 25zl na h .... brak jakiegoś socjalu ..