Katarzyna21.04.2026 17:00
RADZĘ OMIJAĆ SZEROKIM OGNIEM I ŁUKIEM TEGO PARTACZA I HOCHSZTAPLERA, KTÓRY RZEKOMO NA LUBELSKIM KULU SKOŃCZYŁ PSYCHOLOGIĘ.PISZĘ TO JAKO PSYCHOLOŻKA, OSOBA, KTÓRA ZAWODOWO ZAJMUJE SIĘ PROFESJONALNYM NIESIENIEM POMOCY OSOBOM W KRYZYSIE PSYCHICZNYM. Sama osobiście ze swoim wychowankiem miałam styczność spotkać się niestety z TYM DELIKWENTEM Z ZAGŁĘBIA. I niestety jako koleżanka po fachu jestem zmuszona stwierdzić, że pan Łukasz Pilawski jest bardzo nieodpowiedzialnym, niepoważny,nieprofesjonalnym,bardzo bezczelnym "człowiekiem". Co gorsza ta jego bezczelność zamienia się w agresję emocjonalną (werbalną) oraz słowną. Pan ten stosuje podczas konsultacji pseudopsychologicznych wobec pacjentów przemoc psychiczną oraz emocjonalną, którą nazywa się w psychologii obecnie GASLIGHTING. Manipuluje oraz szantażuje on emocjonalnie pacjentami przypisując im słowa oraz czyny, KTÓRE NIE MIAŁY MIEJSCA I PISZĘ TO JAKO ŚWIADEK, KTÓRY BYŁ NA WIZYCIE PROWADZONEJ PRZEZ Łukasza Pilawskiego. Oprócz tego, że ten Potwór znęca się psychicznie, werbalnie, emocjonalnie, słownie na młodych pacjentach( którzy nie mają jeszcze wyrobionej psychiki albo mają ją bardzo zniekształcona przez złe i patologiczne wzorce i schematy swoich rodziców) to stosuje on projekcje, czyli swoje negatywne i złe nastawienie, emocje, myśli i słowa kieruje w stronę pacjenta. PRZYPISUJE ON SWOJE NEGATYWNE I ZŁE CECHY PACJENTOM.TAKIE ZACHOWANIE JEST NIEDOPUSZCZALNE I KARYGODNE PANIE PILAWSKI!!!! Ten partacz-psycholog (Piszę to z pełną świadomością biorąc na siebie konsekwencje i odpowiedzialność za swoje słowa, gdyż bardzo długo zastanawiałam się nad napisaniem opinii na temat tego nieobliczalnego i niepoważnego pseudofachowca) powinien sam udać się NA WIZYTĘ DO PSYCHOLOGA ( A NAWET DO LEKARZA PSYCHIATRY), ponieważ pan Pilawski przejawia cechy z ciemnej triady osobowości. Ostre zachowania narcystyczno-makiawelistyczne, które były widoczne podczas konsultacji, którą prowadził dało się zauważyć u tego pana zwłaszcza dla osoby, która ma kierunkowe studia ukończone z psychologii, bądź pedagogiki. PAN ŁUKASZ PILAWSKI JEST MANIPULATOREM I NARCYZEM, który stosuje przemoc terapeutyczną na swoich pacjentach to dodatkowo SPOWODOWAŁ głębsze myśli suicydalne u mojego wychowanka chorego na depresję.Panie Pilawski GASLIGHTING JEST PRZESTĘPSTWEM, WIĘC OSTRZEGAM PANA, ŻE SPRAWA ZOSTANIE ZŁOŻONA DO ORGANÓW ŚCIGANIA, GDYŻ SWOJE PROBLEMY I KŁOPOTY PRYWATNE I RODZINNE PRZEKŁADA PAN NA PACJENTÓW, A OPRÓCZ TEGO MA PAN OSOBIŚCIE OGROMNE PROBLEMY Z POCHAMOWANIEM ZŁOŚCI ORAZ SWOICH NEGATYWNYCH EMOCJI.JEST PAN OSOBĄ BARDZO IMPULSYWNĄ I AGRESYWNĄ REAGUJE PAN ZŁOŚCIĄ I AGRESJĄ JAK KTOŚ NIE MA TAKIEGO SAMEGO ZDANIA NA DANY TEMAT JAK PAN BY SOBIE TEGO ŻYCZYŁ. MOŻE WARTO BYŁOBY PRZEPRACOWAĆ SWOJE NIEPOWODZENIA ŻYCIOWE ORAZ TRAUMĘ Z PSYCHOTERAPEUTĄ DLA DOROSŁYCH? PANA ZACHOWANIE JEST BARDZO SZKODLIWE I NIEBEZPIECZNE DLA ZDROWIA PACJENTÓW. POWINIEN BYĆ PAN TEGO ŚWIADOMY.Pan Pilawski bardzo poważnie narusza zasady etyki zawodowej co jest nieakceptowalne nawet w zawodzie psychologa. Pan Pilawski jest wykastrowany z empatii oraz ma skłonności do osądzania pacjentów i traktuje ich bardzo lekceważąco. Wzbudza poczucie winy i wstydu i niedoszłego samobójcy. Chce się porównywać z szesnastolatkiem pod względem poziomu intelektualnego. Co jest zachowaniem po niżej wszelkiej krytyki i norm.Pan Pilawski uwielbia grać " Zbawcę" ( Co nieźle mu nawet wychodzi), gdyż narzuca innym swoje własne prywatne poglądy i przekonania. PODSUMOWUJĄC PAN ŁUKASZ PILAWSKI JEST PSYCHOPATĄ, SOCJOPATĄ I NARCYZEM, KTÓRY MA SKŁONNOŚCI DO ZACHOWAŃ BARDZO NIEBEZPIECZNYCH I RYZYKOWNYCH W PSYCHOLOGII STOSUJE GASLIGHTING ORAZ PRZEMOC EMOCJONALNĄ I SZANTAŻ WOBEC PACJENTÓW.POMIJAJĄC FAKT, ŻE PAN TEN CHCE " LECZYĆ" CHOROBY PSYCHICZNE EGZORCYZMAMI, A PRAGNĘ PODKREŚLIĆ, ŻE PRACUJE ON NA STANOWISKU PSYCHOLOGA KLINICZNEGO NA ODDZIALE PSYCHIATRYCZNYM W CENTRUM JANA PAWŁA II W SOSNOWCU.
RADZĘ PAŃSTWU PRZEMYŚLEĆ WIZYTĘ I TEGO SOCJOPATY I PSYCHOLA, GDYŻ MOŻE SIĘ ONA SKOŃCZYĆ TRAGICZNIE DLA PAŃSTWA POCIECH.