Nie polecam współpracy z tym wykonawcą. Termin wykończenia domu został ustalony z około rocznym wyprzedzeniem, jednak mimo wcześniejszych zapewnień wykonawca nie wywiązał się z ustaleń. Kiedy zbliżał się ustalony termin rozpoczęcia prac wykonawca nie odbierał telefonów, a na wiadomości odpowiadał sporadycznie. Wielokrotnie zapewniał, że kończy aktualne zlecenie i wkrótce rozpocznie prace, jednak nigdy do tego nie doszło.
Takie podejście świadczy o całkowitym braku profesjonalizmu i szacunku do klienta. Przez wiele miesięcy pozostawaliśmy w niepewności, tracąc cenny czas, który mogliśmy przeznaczyć na znalezienie rzetelnego wykonawcy. Zamiast uczciwie poinformować o braku możliwości realizacji zlecenia, wykonawca przez długi czas zwodził nas kolejnymi obietnicami bez pokrycia. To skrajnie nieodpowiedzialne zachowanie, które naraziło nas na ogromną stratę czasu i niepotrzebny stres. Zdecydowanie odradzam współpracę każdemu, kto oczekuje choćby podstawowej rzetelności, terminowości i szacunku dla klienta.