Daleko mi do złośliwości i mam bardzo dużo serca i cierpliwości do ludzi ale Dawid Pakowski zasłużył jak pies na miskę na to żeby przestrzec wszystkich przed takim nieuczciwym mechanikiem, którego cechuje rażące niechlujstwo, arogancja, opieszałość, prostacka bezczelność, ignorancja, brak odpowiedzialności cywilnej i całkowity brak szacunku do klienta (też go znałem od lepszej strony ale przy bliższym poznaniu okazało się, że to była tylko jego nieprawdziwa poza). Oddałem jeżdżący samochód na wymianę tłoka pod koniec marca 2020, mechanik dość, że nie zrobił jednego to popsuł jeszcze elektronikę auta (i twierdzi, że nie umie tego naprawić i ma to w (usunięte przez administratora) Samochód od 5 miesięcy stoi rozebrany w warsztacie, NIE ODPALA. Nie jest też w żaden sposób zabezpieczony przed niszczącymi warunkami atmosferycznymi. Kontaktu z mechanikiem praktycznie brak i brak jakiekolwiek dobrej woli ze strony mechanika na pozytywne zakończenie tego czego się podjął i zamiast zrobić to jeszcze bardziej zepsuł. Zostaje sąd niestety. POLECAM z całego serca OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM ten warsztat a jak już musicie zostawić auto tam to obowiązkowo zabezpieczajcie się dobrymi umowami dla własnego dobra i zdrowia psychicznego.