Firma ma swoje plusy i minusy. Plusami jest wypłata na czas. Kierowniczka rehabilitacji która próbuje zrozumieć problemy pracowników. Za to bardzo dużym minusem jak dla mnie jest ekipa dziewczyn z ulicy Lelewela. Tworzą specyficzny klimat wręcz często bardzo nieprzyjemny do pracy. Taka jest moja opinia.
Byłypracownik
18.04.2026 20:57
Nie chodzi mi o to. Chodzi mi o problem z atmosferą w tym miejscu po prostu.
Aga
21.04.2026 15:33
Skoro kierowniczka rehabilitacji jest w porządku i próbuje rozumieć to ona nie mogła jakoś interweniować w tej sprawie? Czy ona po prostu nie ma realnego wpływu na to, co się dzieje w innej lokalizacji🤨
XYZ
16.01.2025 19:10
Zgodzę się z opiniami poniżej, niestety jest to miejsce bez potencjału i przyszłości. Najniższa krajowa, obiecywane premie, które nigdy nie są wypłacane. Na jakąkolwiek rozmowę rzeczową nie ma co liczyć. Administracja to porażka, a ich "kompetencje" równają się z BOTEM na infolinii. Jeśli któraś osoba z kolei wyraża adekwatną opinię, która jest jednoznaczna, to może warto przyjrzeć się pracy administracji. Czasy 2000 dawno się skończyły, żeby strofować pracowników i stosować manipulacje. Te zachowanie wynika z braku inteligencji? czy może z braku doświadczenia, bo jak większość jest zatrudniona "po znajomości"? może z kompleksów? A może wszystko w jednym? Odradzam.
Na szczęście były pracownik
10.04.2026 13:57
Bardzo w punkt!!!! Ta firma może nie była by taka tragiczna gdyby (usunięte przez administratora). One po pierwsze nic nie potrafią, sam ich ubiór jest często nieadekwatny do pracy (usunięte przez administratora) oraz bark organizacji, zarządzania i jakichkolwiek kompetencji. Czas się tam zatrzymał, że po znajomości obejmuje się funkcje kierownicze a możliwości ZEROWE.
LOL
12.04.2026 06:19
Nie ma to jak oceniać kogoś po wyglądzie 🤣 masz kompetencje kierownika ze tak oceniasz jak to wygląda u osób z tego stanowiska?
Eliza
22.12.2025 07:39
Niech ktoś w końcu zrobi porządek z tą pseudo firma! Zaczynając od tego że również nie byłam ubezpieczona, o czym dowiedziałam się długo po czasie, to Revital nie daje prawidłowych warunków do pracy. Czemu podczas kontroli nikt nie widzi tego brudu, pleśni, połamanych barierek (przez które ktoś może wypaść bo są na wysokości). Kadra to młode damy, które udają że znają się na pracy, w rzeczywistości są bezczelne i daleko im to kompetencji. Generalnie nie uzyska się od nich żadnej konkretnej informacji a raczej pretensje i scedowanie odpowiedzialności za niedopatrzenia. Gabinety są w fatalnym stanie, firma ma totalnie gdzieś pracowników, dodatkowo o firmie chodzi dużo negatywnych informacji dot. oszustw.
Renia
26.03.2026 08:44
Masakra z tym ubezpieczeniem. Co oni powiedzieli na to gdy im to wygranelas ze nie byłaś ubezpieczona? Mam nadzieję ze na przyszłość wezmą na to poprawkę chociaż
no i gdzie niby ta wasza ciagla rotacja jak ja teraz ofert nie widze? dobrze ze jak sie komus nie podoba to moze sobie isc gdzie indziej ale po co innych do dobrych warunkow zniechecac to ja nie wiem
Łukasz
24.04.2025 09:30
Skąd przekonanie że są tam dobre warunki skoro nawet się tam nie dostałeś? Brak ofert nie świadczy o tym że Revital Medic, a dokładniej Monasti jest dobrym pracodawcą. W okresie mojego zatrudnienia pracę zmieniło 12 osób - to nazywamy rotacją :)
16.01.2025 21:40
Wszystkie opinie są opiniami negatywnymi, które wpływają niekorzystnie na wizerunek firmy. Czy właściciel bądź osoba, która ma kompetencje, o ile taka osoba wgl tam jest, zaznajomiła się z treścią tych opinii? Weryfikowała skrupulatnie i szczerze pracę administracji? Nawet jeśli „znajomości” to uwagę zwrócić należy i przyjrzeć się temu wszystkiemu, bo „ryba psuje się od głowy”.
XYZ
10.01.2025 22:37
Absolutnie nie polecam pracy w tym miejscu! Nie warto psuć sobie nerwów jest wiele innych, lepszych miejsc pracy które traktują pracowników godnie. Wynagrodzenie to śmiech na sali. Osoby które zarządzają tą placówką trafiły tam chyba przez przypadek albo po znajomości. Kompletnie nie interesują się pracownikiem tylko zależy im na tym żeby pan prezes był zadowolony. Na każde zgłoszenia pracownika pozostają bierne. Wieczne rozkazy, nakazy i zakazy. Zgadzam się ze wszystkimi pozostałymi opiniami.
były pracownik
19.12.2024 18:40
Wszystkie opinie, które zostały tu wyrażone są zgodne z prawdą. Zdecydowanie odradzam pracę w tym miejscu. Już ciągła rotacja pracowników i stale poszukiwanie nowych dają do myślenia. Duży problem stanowią osoby, które odpowiadają w tym miejscu za organizację pracy i ich nieumiejętne rozwiązywanie problemów (lub brak w ogóle podjęcia rozwiązania problemu).
Niewolnik_Revital
27.03.2024 13:01
Jest tyle tego, że nie wiem od czego zacząć....może zacznę od jedynej pozytywnej rzeczy czyli wypłaty na czas. Uwaga pracodawca ma zaległości wpłaceniu składek do ZUS!!!! O jakiejkolwiek premii, bądź wypłacie nadgodzin można ZAPOMNIEĆ!!!Traktowanie przedmiotowe pracownika. Zmiana grafiku od górnie ustalone, z dnia na dzień bez wcześniejszych ustaleń z pracownikiem Jakiekolwiek wyrażenie własnego zdania bądź własnej opinii przez pracownika jest ostro piętnowane, wręcz grozi zwolnieniem. Kierownictwo daje zadania ponad obowiązki danego stanowiska, tzw. polecenie służbowe, które pracownik najlepiej bez dyskusji MUSI wykonać! W innym wypadku często ponosi tego konsekwencje...Po dłuższym zastanowieniu i po kilku przepracowanych miesiącach mam wrażenie, że zdecydowanie jest tu stosowana manipulacja. Warunki BHP są na bardzo niskim poziomie, zaczynając od braku windy gdzie osoby niepełnosprawne muszą jakoś się dostać na 1 piętro, brak oznaczeń na schodach, brak oznaczeń gabinetów. W okresie letnim jest dosłownie jak w szklarni, zaś zimą temperatura wynosi około 16 C :/ ( a niekiedy i mnie). Biurko postawione przy wejściu zwane REJESTRACJĄ xD ( przy okazji współczucie dla rejestratorek ;( ). Urządzenia/ sprzęt z których korzystają pracownicy też pozostawia wiele do życzenia. Podsumowując NIE polecam pracy w tym miejscu, zarządzający w ogóle nie liczą się z zdaniem pracownika. Wydawane są TYLKO rozkazy, zakazy, nakazy.!!!!!
11.04.2024 22:34
Zgadzam się z opiniami. Nie polecam pracy w tym miejscu! Składki ZUS nie płacone. Zero szacunku do pracownika. Administracja ma pracowników w głębokim poważaniu. Kierownictwo rzuca tylko rozkazy, chodzi z zadartym nosem i nie liczy się z tym że jesteśmy tylko ludzmi nie robotami i nie jesteśmy w stanie robić za trzech.
Były Pracownik
30.03.2024 11:02
W 100% zgadzam się z poprzednikami! Jeśli ktoś chce sobie zafundować depresję, nerwicę, stany lękowe to zapraszam do (usunięte przez administratora)o zacnej nazwie Revital Medic. Szef ma potężne plecy, dlatego są oni bezkarni jeśli chodzi o (usunięte przez administratora) i wyzysk pracowników. Przestrzegam wszystkich, którzy myślą o podjęciu pracy w tym zakładzie. Nie jeden ich były pracownik skończył u terapeuty na fotelu.
06.06.2023 08:00
Nie ma osoby zatrudnionej, która będzie chciała się podzielić swoimi spostrzeżeniami? Jak obecnie wygląda zatrudnienie w firmie Rafał Drączkowski Monasti w miejscowości Toruń? Wiecie co się dzieje? Czekamy na aktualne opinie od użytkowników na temat Rafał Drączkowski Monasti. Dajcie znać jak sytuacja wygląda obecnie.
były pracownik
11.06.2023 06:38
1. jako mgr jesteś zatrudniany za stawkę licencjata (tłumaczenie: "bo inni fizjoterapeuci kombinowali", dlatego dostajesz mniej na papierze)
2. nosisz cały dzień jedną parę rękawic (o ile w ogóle są, bo jak nie to szykuj się na kupowanie i przynoszenie swoich)
3. na fizyko cały dzień siedzisz w polu magnetycznym i skanerze (tłumaczenie: "ale przecież była kontrola z nfz i się nikt nie czepiał")
4. właściciela zobaczysz jak świnia niebo - Twoje żale zostaną zatrzymane na "pani z administracji"
5. i co najważniejsze moim zdaniem - DRAMATYCZNA ORGANIZACJA PRACY: Pacjentów rejestrowanych jest po kokardy (na nfz) plus dopisywani są do tego prywatni, fizjo na zmianie jest 2 lub 3 (o ile nikt nie ma urlopu czy nie śmiał zachorować); w ciągu dnia jeden fizjo znika na porady lub tm, drugi np. robi falę uderzeniową i w efekcie często zostajesz SAM na fizyko z kilkudziesięcioma rozjuszonymi Pacjentami, którzy czekają po 2-3h. W tym czasie obskoczyć masz samodzielnie 3 stanowiska prądów, 2 stanowiska pm, skaner, sollux, dwie wirówki, a dodatkowo kręcić ud, robić krio azotem i w wolnej chwili :) zrobić laser punktowy. Ktokolwiek w życiu pracował kiedykolwiek na fizyko wie o czym piszę.
6. popołudniówki siedzisz sam i są co dwa tygodnie
7. często dostajesz joby za rejestrację - typu "czemu tu nikt nie odbiera telefonu ?!"; głównie po południu, gdy rejestratorki już nie ma a wkurzeni ludzie przychodzą
8. kierownik fizjo to stanowisko zgoła fikcyjne - wasz kierownik nic nie może bez zgody "pani z administracji" :D
9. wyliczać mogę dalej, chociaż opinia o tym miejscu pracy już dawno poniosła się po toruńskim środowisku
Ekipa, jak to wśród fizjo, super, tutaj nie ma co narzekać. Wypłata była na czas, tutaj też bez zarzutu. Niestety odgórna organizacja tego przybytku powoduje, że nie polecam nikomu tego miejsca pracy. Aha - według "pani z administracji" w firmie nie ma rotacji pracowników, wbrew temu, co mówią wieczni Pacjenci. Tymczasem podczas mojego krótkiego epizodu z tą firmą, z pracy, oprócz mnie, zrezygnowały jeszcze 2 osoby.
warto dodać
21.02.2024 06:22
@pracodawca Monasti Rafał Drączkowski działa pod nazwą REVITAL MEDIC i ma oddziały na ulicy Lelewela w Toruniu oraz na Szosie Chełmińskiej w Toruniu (niegdyś adres Gregorkiewicza)
miejsce pracy na Lelewela to dla fizjoterapeuty zakład karny, nie polecam żadnemu szanującemu się fizjoterapeucie!
administracyjny beton, wyzysk pracownika, zero szacunku dla pacjenta - chodzi tylko o nabijanie punktów NFZ
11.08.2023 22:44
Zgadzam się w pełni z opinią j/w, że warunki pracy były fatalne już nie wspomnę o szczurach w toalecie pacjentów, do których kilka miesięcy jechali ludzie z deratyzacji, tragedia. Powinni zamknąć tą firmę a nie leczyć ludzi, placówka oszukująca i wykorzystująca pracowników do cna. Nie polecam tam pracować i być pacjentem, z daleka i jeszcze dalej od ludzi toksycznych!
Zostaw merytoryczną opinię o Rafał Drączkowski Monasti