Firma całkowicie nieprofesjonalna. Brak szacunku do kandydata - mimo zapewnień, zero informacji zwrotnej po rozmowie rekrutacyjnej, nawet odmownej. W trakcie rozmowy padały nieadekwatne, wścibskie pytania dotyczące życia prywatnego i rodziny, zupełnie niezwiązane ze stanowiskiem.
Firma mieści się w garażu domu jednorodzinnego, który pełni jednocześnie rolę biura i magazynu - co nie tworzy profesjonalnego wrażenia.
Na dodatek oczekują trzech dni próbnych bez żadnej wzmianki o umowie czy formalnym zabezpieczeniu tej współpracy.
Nie polecam tym, którzy szanują swoj czas.
No Limits Energy
11.08.2026 12:58
Dziękujemy za opinię. Jeden zarzut przyjmujemy, pozostałe wymagają sprostowania.
Brak kontaktu po rozmowie to nasz błąd i za to przepraszamy. Rekrutacja na to stanowisko została przerwana i nikogo nie zatrudniliśmy, ponieważ zmieniliśmy model pracy w obszarze marketingu. Część zadań powierzyliśmy firmom zewnętrznym, pozostałe przejęli nasi obecni pracownicy. Powinniśmy byli o tym poinformować wszystkich uczestników procesu. Nie zrobiliśmy tego i bierzemy to na siebie. Dziś każdy kandydat otrzymuje od nas informację w ciągu 7 dni od spotkania, również wtedy, gdy rekrutacja kończy się bez zatrudnienia.
Dni próbne są u nas płatne i mówimy o tym otwarcie już na rozmowie. Proponujemy od jednego do trzech dni, rozliczanych za każdą przepracowaną godzinę. Ich długość zależy od przebiegu współpracy, bo czasem po dwóch godzinach obie strony wiedzą, że to nie jest to. Za przepracowany czas kandydat zawsze otrzymuje wynagrodzenie.
Co do siedziby nie zgodzimy się z oceną. W Osielsku mamy ekspozycję kotłów na pelet, pomp ciepła, palników oraz akcesoriów. Choć sama siedziba jest niewielka, ekspozycja należy do większych w regionie pod względem liczby wystawionych kotłów i pomp ciepła. Znajduje się tam również magazyn drobnych podzespołów i części serwisowych. Większy asortyment, w tym kotły, mamy w magazynie w Cielu pod Bydgoszczą oraz w magazynach na terenie całego kraju, dzięki czemu wysyłamy towar kurierem w krótkim czasie. Nie utrzymujemy natomiast reprezentacyjnego biurowca, bo naszą pracę wykonujemy u klienta, w jego kotłowni. Niższe koszty stałe przekładają się wprost na ceny naszych usług.
Życzymy powodzenia w dalszych poszukiwaniach.
Zespół No Limits Energy
15.07.2025 08:00
Asystent AI
W internecie wciąż brakuje opinii o przedsiębiorstwie No Limits Energy Łukasz Wolski w miejscowości Bydgoszcz. Dodaj swój komentarz i oceń tego pracodawcy.
Zostaw merytoryczną opinię o No Limits Energy Łukasz Wolski