Przestrzegam potencjalnych kontrahentów przed współpracą z tą firmą i jej dwulocowym właścicielem.
Syndrom zapłaconej faktury - jak zapłacisz to nie licz, że Balasiński odbierze telefon, coś poprawni czy pomoże w czymś.
Nawet jak odbierze telefon to nie ma zamiaru kontynuować pracy, nie ma czasu na dokończenie tzn. poprawienie zlecenia.
Brak kontaktu tygodniami pomimo licznych telefonów, smsów, maili, czy też pisemnych wezwań.
Jedyny bat na tego pato-projektanta to Sąd.
Mimo ustalonego zakresu usług Balasiński ograniczył się jedynie do wykonania tego co uważał, nie biorąc pod uwagę wytycznych i dokumentów wskazanych przez urząd gminy, dlatego przez Balasińskiego do dzisiaj nie otrzymaliśmy pozwolenia na budowę.
Projekt budowlany inwestycji do kosza bo wykonany niezgodnie z MPZP, z licznymi błędami technicznymi, które Balasiński nie chciał skorygować mimo opłaconej w 100% faktury.
Nigdy w życiu, kolejny raz nie podjąłbym współpracy z tą firmą. Jest wielu normalnych i 100 razy lepszych architektów od Balasińskiego, który tylko kręci, kombinuje, miesza.
Pracownia Projektowa (usunięte przez administratora) Balasiński = TOTALNA PORAŻKA!!!