Pracowałem kiedyś w tej firmie zaraz po skończeniu szkoły w 2011 roku. Wytrzymałem tam miesiąc xD. Czytając opinie widzę, że nic się w tym grajdołku nie zmieniło. Mnie na rozmowie też obiecali różne rzeczy a potem w najmniejszym stopniu się z tego nie wywiązali. Mówili, że będzie umowa o prace i stawka trochę większa jak najniższa krajowa. Ja zaraz po szkole to cudów nie oczekiwałem i z zadowoleniem przystałem na warunki. Po tygodniu pracy poszedłem ich dopytać kiedy dostanę tą umowę do podpisania a w odpowiedzi otrzymałem bajer, że niby tusz im się skończył w drukarce i muszą kupić xD. Ja sobie pomyślałem, że dobra, czekałem tydzień to mogę poczekać jeszcze parę dni. Przy następnym podejściu zaczęli kombinować, że może na staż bym chciał do nich przyjść. Ja nieświadomy zbajerowany tym, że będę miał od nich wypłatę i jeszcze z urzędu pracy dostane zgodziłem się na to. Umowy stażowej również się nie doczekałem. W końcu przyszedł czas wypłaty i ja cały podniecony idę do biura a tam... Jakby ktoś dał mi w twarz. Dostałem coś około 600 zł za trzy tygodnie pracy i jeszcze mi powiedzieli, że w to wliczyli mi trochę premii motywacyjnej XDDD. Po przeliczeniu na godziny wychodziło jakoś niewiele powyżej 5 zł na godzinę. Zaraz następnego dnia poszedłem ich poinformować, że odchodzę. Jacy oni byli oburzeni, że ja śmiałem zrezygnować. Powiedziałem im, że umawialiśmy się inaczej, że miała być umowa i stawka trochę większa jak najniższa krajowa a bez tej ich premii wychodziło 4,5 na godzinę. Pan prezes wtedy zaczął palić Janka, że on mi nic takiego nie obiecywał i, że jak chce to mogę iść gdzieś, gdzie mi dadzą od razu 10 zł na godzinę haha. Myślałem, że pęknę wtedy ze śmiechu.