To moja Ukochana Psychoterapeutka.
Zrozumienia swojego problemu szukałam w wielu miejscach w tym w kilku gabinetach terapeutów. Teraz u źródła pracuję z Panią. Dzięki tej terapii zaczęłam zauważać nie tylko dlaczego u mnie "jest jak jest" ale również szybko uczę się coraz lepiej rozwiązywać sytuacje, które mi nie służą w czasie obecnym - żaden inny terapeuta nie zwracał uwagi na tak niezwykle istotne aspekty jak Pani Małgorzata. Dzięki Pani mam masę zaoszczędzonego czasu, regularnie zwiekszaną świadomość i nadzieję na to, że bedzie coraz lepiej.
Myślę, że to dzięki bardzo dużej wiedzy terapeutki oraz bogatemu doświadczeniu, wnikliwej trafnej intuicji, inteligencji, zdolności współodczuwania razem ze mną. Czuję się bezpiecznie jako pacjentka a wymagam stałej, stabilnej oraz wymagającej opieki. Pani Małgosia jest wrażliwa na moje potrzeby, wie w jaki sposób rozmawiać ze mną w zależności od problemu jaki omawiamy.
Jest mi bardzo bliska i wiem, że mogę zaufać a z tym miałam duży problem.
W regularnej terapii jestem od kilku miesięcy i w moim odczuciu to wspaniała uczciwa i wrażliwa psychoterapeutka. Taki wniosek moge wysunąć również obserwując swoje życie z boku (moje myśli, co robię, ludzi którzy mnie teraz otaczają, miejsce w którym teraz mieszkam itp.) jak bardzo się zmieniło odkąd jesteśmy w stałym kontakcie.
Oczywiście decyzje podejmuję sama ale jestem odpowiednio prowadzona i inspirowana.
DZIĘKUJĘ! <3