Brak rozkładów na przystankach, nie można się nawet dodzwonić do tego przewoźnika, nikt nie odbiera tam telefonu. Busy jeżdżą jak chcą...
Cześć, czy Maja-Bus normalnie funkcjonuje i zatrudnia pracowników? Szukałam ofert pracy ale niestety bezskutecznie :( Możecie napisać jak wygląda sytuacja w firmie?
Lepiej omijać tą firmę szerokim łukiem. Śmiesznie niskie stawki i zero szacunku do pracowników
Jest ale nie nastawiaj się na niewiadomo co.
Radzę omijać szerokim łukiem, praca za grosze i zero szacunku dla pracownika
To jest dramat...nikt nie odbiera telefonu. Brak jakiekolwiek szacunku do klienta. Pan wójcik zabrał kursy na linii Błonie Tarnobrzeg dzieci nie maja czyn dojechac do szkoły.(usunięte przez administratora)Specjalnie nie odbiera telefonu ponadto na przystankach nie ma rozkładów jazdy. Dramat!!!!!
Jestem bardzo wzburzona i zbulwersowana jak właściciel Firmy traktuje swojego pasażera, potencjalnego klienta. Jechałam wczoraj z Tarnobrzega ostatnim kursem. W połowie trasy zepsuł się bus. Pomimo zawiadomienia przez kierowcę o poważnej awarii i o tym,, że sa pasażerowie, którzy oczekuja na ukończenie kursu więc powinienen ktoś po nich przyjechac aby ukończyć kurs, nikt sie nie pojawił. Nikogo nawet to nie obchodziło oprócz kierowcy, który mimo dobrych chęci i tak nie mógł nam pomóc. Po prostu zostawiono nas samych. Musielismy sami, prywatnie organizowac sobie dalszy dojazd. Tak sie nie robi w dzisiejszych czasach. Całkowity brak szacunku do klienta i obowiązków wynikających ze strony przewoźnika. Karygodne wręcz!!