MacMad04.01.2026 23:48
Nie polecam. Szukać info w internecie bo zamyka i otwiera firmy, a opinii brak. (usunięte przez administratora) Trudny człowiek w relacjach interpersonalnych. Wszystko przez WhatsApp i to na Twój koszt. Do tego kombinuje jak to wykorzystać przeciwko Tobie. (usunięte przez administratora) 15h po nocach, jazda na maksa tacho bo tak my jeździmy. Bardzo często czasu z tacho nie starcza, 16,5h pracy nie ma problemu, zjazd na bazę na pakiet, albo jazda ponad 10h, też nie problem, Ciagłe przepinki, czasem po przepince w Niemczech, się okazuje że jazda na maxa do UK, pauza i na drugi dzień Londyn z 3 rzutkami i powrót do Europy po Amazona, najlepiej po przeżucie z Londynu Amazonem po UK, przeprawa pociągiem, albo krótkie promy.
Miało być UK i międzynarodówka, okazało się w większości kurierka z mięsem Londyn, oraz nocne Amazony. Czyli większość praca w nocy i problemy z parkowaniem i spaniem. A że rozładowałes się o 2 w nocy w Amazonie, o ile się rozładowałes, masz 15 min na zjazd na jakiś parking w Niemcy lub Holandii, twój problem.
Telefon słuzbowy, po co, ale wyślij zdjęcia dokumentów, rękawiczki, jakieś są gdzieś na firmie, buty, kamizelka, bluza ciepła na rozładunki i załadunki chłodni, zapomnij, jesteś roszczeniowy bardziej niż Ukrainiec.
Sprzęt stary, albo Volvo z wynajmu kastrowane na 87.
Można by tak bez końca...
On płaci i wymaga, w drugą stronę to nie działa, bo jesteś roszczeniowy.