Trzymajcie się z daleka! Pan Ruszczak tworzy piramidę finansową. Kiedy potrzebna jest kasa na zaliczkę to skaczę wokół klienta i jest na każde zawołanie, chętny do współpracy i pomocny przy planowaniu zlecenia. Następnie im bliżej terminu realizacji tym Pan Robert co raz bardziej znika, przestaje się odzywać, sporadycznie wciska wiekopomne kłamstwa (na wszystko ma wymówkę).
Trzymajcie się z daleka ponieważ Pan Robert podpisuje umowy na słupa firmę M Four Milewski Marcin, do podpisywania umów w imieniu tej firmy Pan Robert nie jest upoważniony. Pan Marcin Milewski mimo, że figuruje w umowie a pieniądze wpływają na jego konto to od odpowiedzialności ucieka.
Kiedy wiadome jest już, że robota nie zostanie wykonana (a materiały nawet nigdy nie zostały kupione za waszą zaliczkę) Pan Robert zapada się pod ziemię z waszymi pieniędzmi.
Jestem na drodze sądowej, i liczę tylko żeby odzyskać swoją zaliczkę. Wiem też o conajmniej jeszcze jednym takim przypadku klienta który z Panem Ruszczakiem sądził się ponad rok.
Potworny człowiek, kłamca i po prostu (usunięte przez administratora)