Nie pozdrawiam starszej pani co pracuje w retro na Nowym Mieście, nie starczy że nie jest miła to jeszcze robi z ludzi (usunięte przez administratora) bez podstaw .
hmm a nie ma tam gdzieś skrzyneczki gdzie klienci mogą wrzucać swoje opinie? A jak reszta pracowników?
Nie ma tam skrzyneczki , ale tu chodzi o to że bez podstaw psuje mi reputację i jeszcze opowiada do okoła kłamstwa bez podstaw. Nawet mnie nie zna a ja jej tym bardziej , tylko ja mam nieposzlakowaną opinie i bardzo mnie to irytuje.
Wyzysk człowieka przez człowieka.
Chyba pisał to jakiś byly, nielojalny pracownik. Ja też jestem byłym- bo tak mi się życie potoczyło, ale nigdy nie powiem złego słowa- przeciwnie ! Praca jak praca, szefostwo na duży plus!
Czyli nie zgadzasz się, że praca w firmie to wyzysk? Może @Tato chodziło o to, że jest bardzo niskie wynagrodzenie, bo na to akurat jest bardzo różny pogląd. Płacili coś więcej niż minimalna? Były dodatki?
Bardzo lubię kupować w sklepie Retro na ul.Kolejowej ...bardzo dobre zaopatrzenie, świetne ceny i przemiła obsługa...Pełna satysfakcja. DRUGIM takim miejscem jest Retro na Nowym Mieście..
Czekamy na aktualne informacje odnośnie firmy Retro Natalia Wójtowicz w mieście Białystok, bo nie ma komentarzy od Was!
Jak się pracuje w Retro Natalia Wójtowicz?
Zobacz opinie na temat firmy Retro Natalia Wójtowicz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.