BARDZO NIE POLECAM
Zatrudniłem się i zrezygnowałem po przejechaniu jednego "kółka" było to 12 dni w pracy
Problemy ze spedytorami (czekanie 40 godzin na parkingu bo nic nie ma) Samochód z "webasto" które nie może pracować całą noc wiec zostaje marznąć lub spać i przepalać samochód co kilka godzin...
Jednak prawdziwe problemy zaczęły się po moim złożeniu wypowiedzenia.
Wypłata która jak zapisane było w umowie miała być na koncie 10 każdego miesiąca nie dotarła gdy dzwoniłem i pytałem o co chodzi dostałem informacje że księgowość mnie pominęła i pieniądze będą dziś na koncie założyłem że to serio przypadek. Jakie było moje zdziwienie gdy przez kolejne 2 dni pieniedzy nie było na koncie i po kolejnej kłótni przez telefon właściciel powiedział że już wysyła pieniądze (to w końcu księgowość czy on)
Na koniec miesiąca wypłacane miały być dodatki z programu rozliczenia dodatków dla kierowców za jazdę za granicę, jak można się spodziewać nie było ich wtedy kiedy powinny i kolejny raz musiałem dzwonić i prosić się o swoje pieniądze tym razem słuchając wyzwisk w moją stronę od właściciela firmy... Dopiero po poinformowaniu że rozmowa jest nagrywana a jeżeli pieniądze nie dotrą będę kontaktował się już w inny sposób pieniądze zostały wysłane.
Właściciel firmy Michał okropny cham i straszny buc nie kontaktowy wulgarny i co najważniejsze nie uczciwy typ
Jedyne co dobre w tej firmie to Pani Agnieszka która jako jedyna próbowała pomóc i wydaje mi się że przemawiała do rozumu właścicielowi.
JESZCZE RAZ NIE POLECAM