Opinie o Kradex II Robert Radzikowski w Warszawa Naddnieprzańska 32

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy Kradex II Robert Radzikowski. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w Kradex II Robert Radzikowski na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja opakowań plastikowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Kradex II Robert Radzikowski w Warszawa Naddnieprzańska 32

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 16 dni.

Jak długo trwa proces awansu w Kradex II Robert Radzikowski?

Danuta Nowy wpis

Wg. ogłoszenia sprzed paru lat pracownik na produkcji i magazynie miał mieć 2300 netto. Może napiszecie konkretnie, ile teraz po nowym roku oferują? Bo tu to patrzę tylko poeci jacyś i wyścigi w wymyślaniu poetyckich nazw dla zarobków :3

Pawle Nowy wpis
@Danuta

3600 brutto

Lolek Nowy wpis

Firma nierozwojowa. Wynagrodzenie symboliczne. Ogólnie nędza.

Joda

Finansowo jedna wielka nędza. Omijać z daleka.

Mikołaj
@Joda

To znaczy? Chcę dobrze zrozumieć Twój wpis i nie wiem dlaczego piszesz, że finansowo firma ta to "jedna wielka nędza". Nie potrafię dokładnie odczytać teraz Twojego wpisu, więc może sprecyzujesz go w bardziej zrozumiały sposób?

Joda
@Mikołaj

Nie rozumiesz słowa finansowa nędza? Naprawdę?

Rozmowa kwalifikacyjna nie musi być stresująca. Czy ta w Kradex II Robert Radzikowski spełniła Twoje oczekiwania? Które pytania podobały Ci się najbardziej? Twoje doświadczenia mogą pomóc innym!
logo firmy Nauczyciel rytmiki od 09.2023
logo firmy Przedstawiciel/ka Onkofundacji - Fundraiser/ka
Alivia Fundacja Onkologiczna
(22 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Agent Celny (przyszły Kierownik Agencji Celnej)
Warszawa
VALIANS INTERNATIONAL Sp. z o.o.
(4 opinie)
Aplikuj na wiele ofert
Oleandro

Firma dramat.

Artur

Ale takie forum jest dla wszystkich i tylko jednego żal, że ludzie zadowoleni tak rzadko dzielą się tymi opiniami, polecam firmę.

LUCC

Jak w każdej firmie .... jeżeli robisz swoją robotę dobrze i wykazujesz inicjatywę to nie ma powodów do narzekania. Przeczytałem wcześniejsze opinie i zastanawiam się co to za mądrale. Śmieszy mnie to jak ludzie, którzy mają generalnie wywalone na robotę jaka by nie była, nie mają umiejętności ani wiedzy, a oczekują kokosów. Mi tutaj odpowiada, robię swoje i nie narzekam bo nie mam na co. Może moja opinia na coś się przyda.

BOLO

Zatrudniają za miskę ryżu. Śmiech i żenada co sobą reprezentują.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zorientowany
@BOLO

Racja w 100%. Powiedziałbym nawet, że za bardzo małą miskę ryżu.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Kradex II Robert Radzikowski - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Kradex II Robert Radzikowski?

Zobacz opinie na temat firmy Kradex II Robert Radzikowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Kradex II Robert Radzikowski?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Kradex II Robert Radzikowski
5/5 Na podstawie 1 ocen.
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)