Niestety również zawiodłem się na tej firmie a bardziej chyba na właścicielu, który przy ustalaniu zakresu prac wydawał się bardzo kompetentnym i znającym się na fachu wykonawcy. Byłem pod dużym wrażeniem gdy zaskoczył mnie poprawiając istniejąca już instalację w pomieszczeniu aby spełniła moje oczekiwania po zamontowaniu alarmu. Jestem osobą, która rozlicza się z wykonawcami, nadmienię, że po zakończonej pracy wypłaciłem całą kwotę na jaką się umówiliśmy z Panem Pawłem.
Zawiodłem się bo od roku nie mogę się z Panem Pawłem porozumieć w sprawie reklamacji, po prostu alarm się zawiesza i manipulator przestaje działać. Właściciel firmy nie odbiera telefonów a na sms-y odpisuje ale żadnego terminu naprawy nie dotrzymuje.
Rozważam pozew sądowy bo gwarancja mi zaraz minie a alarm nie był tani. Materiał kupiłem od tej firmy więc nawet nie mogę go samodzielnie zdemontować i zareklamować.
Nie polecam tego wykonawcy. Zastanówcie się nad wyborem tej firmy bo w razie problemów(usunięte przez administratora)