TAGEDIA NIE POLECAM!!!! nie będę się rozpisywać o negatywach bo spędziłbym pół dnia na wypisywaniu tego, jedynie co mogę polecić to spisywać z ala fachowcem umowę (której on nie wymaga) i punkt po punkcie zapisywać zakres robót np. od ściągania paneli po montaż zdemontowanych wcześnie lamp itp.
21.01.2023 11:07
Po przeszło dziesięciu latach pracy nad dobrą oceną mojej działalności przykro przeczytać taką opinię.
Panie ,,Prawdziwy" etyka zawodowa nie pozwala mi odpowiedzieć stekiem inwektyw pod Pana adresem więc ogranicze się do napisania że gdyby to był film Barei to wylądował by Pan w gablocie
,,TYCH KLIENTÓW NIE OBSŁUGUJEMY"
Ku przestrodze następnych rzemieślników którzy będą zmuszeni z Panem współpracować!!!
Pozdrawiam i ukłony dla szanownej małżonki.
Prawdziwy
13.10.2022 14:39