Napiszcie czy teraz w firmie można dostać pracę – może ktoś ma najnowsze informacje o firmie Anna Bałazy w miejscowości Wrocław?
Praco nik
13.04.2026 13:33
Zgadzam się z opinią przedmówcy , po informacji i złożeniu wypowiedzenia Pani zleceniodawca zaczęła odrzucać wszelkie argumenty by wyłudzic bezprawny zapis 2 tysiące złoty na umowie jako szkodę , nie przyjmuje oświadczenia i wprowadza w błąd uczniów ze zmieniły się przepisy , po informacji iż zostanie zgłoszone nieprawidłowości do Państwowej inspekcji pracy , US ,ZUS. Partner wydzwania i wygraża pracownikowi ,co wiąże się z odpowiedzialnością karną za groźby karalne udostępnienie osoba trzecim numeru prywatnego pracownika bez jego zgody jest złamanie przepisów Rodo .
W umowie nie ma informacji o klauzurze Rodo , nie ma określonej ilości godzin , co jest dużym błędem umowy .
2 tysiące złotych zaszkode jak rozwiążesz umowę jest bezprawnym ustaleniem kwoty bez uzasadnienia i udowodnienia szkody .
Wymuszanie na pracownikach szkoleń w wolnym czasie po pracy bez wynagrodzenia kolejne łamanie prawa !
Co jako pani która skończyła studia prawnicze ale nie będąc prawnikiem łamie przepisy kodeksu cywilnego i Kodeksu pracy słabo 🙂↕️
Wydzwanianie do pracownika z groźbami ,choć nie on wystawia opinie słabo i zostało to zgłoszone !
Mam nadzieję że byli praco nocy przyjdą po rozum do głowy i zaczną zgłaszać pracodawcę do instytucji które się tym zajmują .
Wszelkie wypowiedziane tu słowa wyrażające opinie są oparte na dowodach bardzo mocnych ,weryfikowane z Prawnikiem .
Kandydatka
22.03.2026 10:02
Nie polecam tego pracodawcy (a właściwie – zleceniodawcy). Sklep znajduje się przy ul. Objazdowej 88a.
Osoba prowadząca sklep:
1. nie do końca legalnie zatrudnia pracowników – zgłasza do Urzędu i ZUS-u mniejszą liczbę godzin, niż faktycznie jest przepracowywana lub zaplanowana. W moim przypadku zgłoszono do Urzędu Pracy liczbę godzin aż ośmiokrotnie niższą niż rzeczywista. Gdy zapytałam o powód, usłyszałam, że „ma to gdzieś” i że przy zgłaszaniu wszystkich godzin „nie opłaca się trzymać pracownika”.
2. jest osobą bardzo nieprzewidywalną – zleca np. 8 godzin pracy, a po przyjeździe na miejsce okazuje się, że danego dnia pracy jest tylko 3 godziny, o czym informuje inny pracownik.
3. oferuje studentom stawkę 23–24 zł netto, mimo że obowiązująca minimalna stawka godzinowa brutto wynosi 31,40 zł.
4. cechuje się niską kulturą osobistą.