Niestety moja podróż z firmą Feel the Flow była bardzo złym doświadczeniem i zdecydowanie odradzam korzystanie z ich usług.
Organizacja przejazdu była chaotyczna, a standard autokaru skandaliczny. Pojazd był brudny, wyposażony w wyraźnie zużyte, niemal łyse opony, co budziło realne obawy o bezpieczeństwo pasażerów. Toaleta w autokarze była w fatalnym stanie – brudna, zaniedbana i nieprzygotowana do przewozu ludzi (załączam zdjęcie z momentu odbioru pasażerów w Marillevie). Kij na zdjęciu, służył do przepychania toalety !
Kierowcy nie przestrzegali przepisów dotyczących czasu pracy ani zasad bezpiecznej jazdy. Miałam wrażenie, że pędzą, aby nadrobić opóźnienia wynikające z ich własnej organizacji, narażając przy tym pasażerów. Traktowali podróżnych jak „ładunek”, a nie jak ludzi.
Najbardziej niepokojące było to, że odmówiono nam postojów, tłumacząc to przekroczonym czasem pracy kierowców. W efekcie jechaliśmy nieprzerwanie przez około 7 godzin, bez wcześniejszej informacji, że tak długi odcinek zostanie pokonany bez przerwy.
Dodatkowo sposób obchodzenia się z bagażami był skandaliczny – były one źle zabezpieczone i nieprawidłowo zapakowane w przyczepce. W efekcie doszło do uszkodzenia sprzętu narciarskiego, co naraża pasażerów na dodatkowe koszty.
Kolejnym problemem była sytuacja w Warszawie, gdzie dosiadali się kolejni pasażerowie, dla których w autokarze po prostu zabrakło miejsc. Świadczy to o całkowitym braku planowania i kontroli nad liczbą sprzedanych miejsc.
Zdecydowanie przestrzegam przed tym przewoźnikiem – brak profesjonalizmu, brak komfortu i brak troski o bezpieczeństwo pasażerów.