fipek24.11.2025 12:54
Pracowałem 2 lata.
Natężenie i normy pracy były różne więc wiadomo, że czasem trzeba dać z siebie więcej.
Szefowie są obecni, więc *kiedy dajesz z siebie wszystko, możesz na nich liczyć, ale każdy z nich ma bardzo dominującą osobowość. Pani w biurze bardzo, bardzo, bardzo miła! Warto też zwrócić uwagę, że firma się rozrasta a kadra kierownicza ułatwia nam pracę - nowymi rozwiązaniami, podziałem obowiązków, zmianami na cięższych stanowiskach pracy a także jest otwarta na feedback.
Musiałem zrezygnować, ale muszę dodać że porównując inny zakład,w którym pracowałem w naszej okolicy - praca raczej się wyróżnia, więc jeśli ktoś jest przyzwyczajony do tempa - polecam spróbować.
Co do zarzutów z innych opinii jest to praca na produkcji i nie różni się wcale od tego co pokazują nam szefie na spotkaniu o pracę. Praca fizyczna - więc trzeba się czasem ukurzyć - co nie jest żadną tragedią.
Legendy dotyczące niektórych pracowników są raczej dawno nieaktualne(dodatkowo jaka rotacja? pracuje od dawna stała kadra) i muszę przyznać, że na hali na której pracowałem NOWA Pani kierownik jest bardzo miła i mi jako osobie, która miała wiele obowiązków a tym samym musiałem zgrać się z produkcją - nie zdarzyło się mieć z nią żadnych spięć. Wszystko zależy od Twojego nastawienia.