Śliski09.01.2022 13:38
Nie polecam. Testują kto ile wytrzyma dając załadunki gdy już czas pracy się kończy. Chcą, aby ładować na OUT lub na wyłączniku za stawkę 45gr/km(usunięte przez administratora) Za każdym razem przepinanie naczep i tankowanie musi byc na wyłączniku, bo zaraz pretensje, że pauza będzie za dlugo.(usunięte przez administratora) Wypłata na czas to rzadkość. Telefony w dzień po kilku godzinach pauzy i komentarze, że przecież 6godzin pauzy to duzo. Ucinanie z wypłat to norma, a jak sie upomnisz o swoje to komentarze(usunięte przez administratora) Z opon wystają druty bo "pierwsze druty w miszelinie jeszcze o niczym nie świadczą". Stanie po krzakach, bo oszczędność, jak przyniesiesz fv za parking to patrzą jak na kosmitę. Do samochodu jakieś środki czystości trzeba na własną rękę. Średnio płacą o 2tys mniej jak w innych firmach. Ciągłe gadanie, że nic sie nie opłaca, abyś tylko o podwyżkę nie pytał. Rotacja ogromna. Zazwyczaj żerują na młodych bez doświadczenia(usunięte przez administratora) Pracowałem w różnych miejscach, ale tu to jest komedia. Dziwna atmosfera. (usunięte przez administratora) Można byłoby pisać godzinami co tu sie wyprawia, ale szkoda nerwów na tych ludzi.