Poważny04.01.2022 16:46
To nie tak. Pan Stasio zna się z kim trzeba, więc Pan Stasio jest poważny. Pan Stasio posażny został tylko troszeczkę wydymany przez kolegów i wziął kredyt na włoską restauacyjkę przed samuśkim covidem. To nic. Panu Stasiowi należą się szacuny, bo przynajmniej się starał.
Wyklętemu się zwyczajnie udało. To jakiś farciarz, nic więcej. Za to Pan Stasio to fachowiec. Wyklętemu się udało :
dostać na studia
otworzyć biznes przed pandemią w internecie, a czasie pandemii natyrać pinindzy jako kurier, sprzedawca internetowy, importer
udało mu się dostać robotę w jakimś tam Magento i to dla Norwegów, phi, każdy goopu tak potrafi
pozycje w Google? Przecież to widać, że to farciarz, te z Norwegii się nie znajo, radomski by zrobił lepszy sklep
na allegro wyhlęty jest w swojej kategorii 11 sprzedawcą na 2700 konkurentów z Polski? Phi, farciarz nic więcej. Mojaj babcia wykręca lepsze wyniki jak śpi :D
Wyklęty zaorał OFE, żeby zasadzić swoje, eee phi tfu, akysz, fuksiarz nic więcej
wyklęty miał akcje spółek w USA, które urosły 100% w rok pandemiczny? farciarz, fuksiarz i cyklista, a co mnie obchodzi, że dokupił akcji zamiast sprzedawać i kupić mieszkanie, wyprowadzić się od mamy jak każdy git chłoposzek
Za to Pan Stasio to fachowiec
Dyskoteka zamknięta na lockdown
Restauracja ledwo dyszy
hotelik po remoncie częściej zamknięty niż otwarty
Strona internetowa agencji multimedialnej nie ogarnięta, nie nowoczesna, nie widać w wynikach wyszukiwania, sklep na Magento nie ogarnięty, jakikolwiek sklep nie postawiony, widać, że amatorszczyzną zalatuje
od Korwina wyrzucili, trzeba było otwierać swoją partię, która no właśnie... weszli chociaż do rady miasta? Jeden z ramienia platformy wszedł, poczytaj co o tym piszą - że sprzedał :D, spokojnie ludzie jadą po nim, tak, tak Robercik :D
Od razu widać, kto ciężką pracą się dorabia, kto umie uczciwie zarobić, a kto tylko umie zarabiać na tym, że pracownik tanio wykona pracę :D
BTW Wyklęty działa sam, ewentualnie podpowiada sobie z kolegami, Pan Stasio zatrudnia całą masę pomagierów :D