Klaudi17.06.2024 17:13
Dla osób, które zastanawiając się nad wynajem dmuchancy u tego Pana to ja mówię NIE POLECAM!
Wynajęliśmy z mężem 2 dmuchance na wesele, aby dzieci miały trochę zabawy. Po 1 sam kontakt z właścicielem jest mocno średni. 2. Ustaliliśmy kwotę na messengerze do zapłaty za 2 dmuchance. Dzień przed imprezą dostałam wiadomość, przez SMS, że jest ona niższa. Zdziwiona dopytałam, że chodzi mi o wesele i 2 dmuchance, ale nic.
I 3, najgorsze co może być. Podczas wesela ostatecznie tylko 1 z dmuchanców działał i to tylko przez chwilę! Zjeżdżalnia w ogóle nie była w użytku! Także baliśmy się o pogodę, a tu pogoda wytrzymała a Panowie od dmuchańcow zawalili, a właściwie właściciel. Zwracaliśmy uwagę od samego początku, właściciel lokalu Starał się pomóc. Wytlumaczenie: zbyt duża odległość od źródła prądu i brak przedłużaczy. A prawda była taka, że odległość była mniejsza niż 50m, które miały obejmować przedłużacze. Dodatkowo to z nimi właśnie był problem. Przy rozmowie o rozliczenie Pan zażyczył sobie całej kwoty, co brzmiało jak absurd, bo nie wywiązał się z uzgodnionych warunków.
Nie zrobił też nic, aby te dmuchance zaczęły działać, bo godzina drogi, aby zawieźć więcej lub nowe przedłużacze to za dużo.
Nawet chłopakom co obsługiwali było głupio.
Także jak ktoś chce mieć rozwalona imprezę i zawód u dzieci to tylko wtedy ta firma się nada.
Dodatkowo: pytałam się pana wcześniej, czy cokolwiek będzie potrzebne!