Pozdrawiam panią górkę z bezrobocia która kieruje pracowników do tej firmy którzy bez upieszpieczenia pracują Janek sprawa jest zgłoszona CBA szykuj faktury
Wszędzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma, ja nie narzekam!!!
Miałem nie przyjemność pracować u tego pana przez trzy. Miesiące masakra praca przez11 12 godzin jedna przerwa zero zabezpieczeń na rusztowaniach masakra i godziny nigdy się nie zgadzają
Hehe nawet gorzej jeśli mnie pamięć nie myli stawki głodowe czeba doliczyć oczekiwanie na transport w zimie masakra czekało się po dwie godziny w zimne,, średniowiecze"
Rozumiem, że największą wadą była dla Ciebie wysokość wynagrodzenia, a o jakim transporcie piszesz? Pracodawca organizował dojazd do pracy i z pracy? Czy był on bezpłatny? Powiedz proszę coś więcej o warunkach, czy obowiązywała Cię umowa o pracę?
Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można dostać w firmie? Może trzeba dobrze pracować?
Ok
Jak najdalej od tego gościa metry do rozliczenia nigdy się nie zgadzają
Jak się pracuje w Usługi Ogólnobudowlane Jan Zielonka?
Zobacz opinie na temat firmy Usługi Ogólnobudowlane Jan Zielonka tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Usługi Ogólnobudowlane Jan Zielonka?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!