Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski

0Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski

Pytanie Nowy wpis

Jak w Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?

Pracodawca Nowy wpis
@Pytanie

Proces awansu jest ściśle powiązany z efektami pracy danego pracownika - jego/jej postawą, inicjowaniem rozwiązań, angażowaniem się w nowe zadania, osiąganymi wynikami, chęcią podnoszenia kompetencji. Firma ma dość wypłaszczoną strukturę, niemniej wiele osób z aktualnych oraz byłych pracowników otrzymywało awans na wyższe stanowiska w naszej firmie.

Pytanie Nowy wpis

Jak jest z pakietem medycznym w Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski? Można dołączyć rodzinę?

Pracodawca Nowy wpis
@Pytanie

Benefity przewidziane dla pracowników to dofinansowanie do karty Multisport. Nasz pakiet socjalny nie obejmuje prywatnej opieki medycznej dla pracowników.

Xoxo

Czy po rozmowie rekrutacyjnej odzywają się do Państwo do wszystkich kandydatów czy tylko wybranych?

@Xoxo

Kontaktujemy się tylko z wybranymi klientami - o czym informujemy w treści ogłoszenia. Kluczem wyboru jest weryfikacja opisu kandydata/kandydatki zawarta w CV - czy spełnia wymogi zawarte w ogłoszeniu.

Czy warunki zatrudnienia oferowane przez Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski dla pracy jako Przedstawiciel Handlowy są dla was satysfakcjonujące?

Pracownik kadry zarządzającej
@Pytanie

Rekrutowaliśmy dla klienta zewnętrznego. Nie do własnych zasobów.

W jaki sposób weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski? Czy pracodawca zawsze powiadamia o wyniku rekrutacji?

Witam, Czy rekrutacja na stanowisko specjalista ds zatrudnienia została zakończona czy można jeszcze aplikować?

Pracownik kadry zarządzającej
@Kandydat

Dzień Dobry, Zakończyliśmy proces rekrutacji

W Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski trwa proces rekrutacji na stanowisko Przedstawiciel Handlowy. Brałeś w nim udział i zostałeś zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną? Podziel się swoimi odczuciami związanymi ze spotkaniem z przedstawicielami firmy.

@Administrator

Rekrutowaliśmy dla klienta zewnętrznego. Nie do własnych zasobów.

Poszukuję pracy w Katowice na stanowisku Animator. Czy możecie polecić mi coś ciekawego?

@Administrator

Mamy w ofercie szkolenia podnoszące kwalifikacje oraz oferujemy pomoc w znalezieniu pracy. Zapraszamy do kontaktu.

Obserwujemy firmę od jakiegoś czasu i składamy gratulacje dobrze wykonywanej pracy. Firma szkoleniowa Kar-Group (bezpłatne szkolenia online).

@Pracodawca

Bardzo dziękujemy. Bardzo przywiązujemy wagę do tego, by nasze usługi były świadczone na jak na wyższym poziomie.

Monika

Widziałam że szukali niedawno Specjalista ds. organizacji szkoleń i staży i oferowali możliwości rozwoju zawodowego. Co to znaczy konkretnie? Opcje awansu? Jakieś szkolenia?

@Monika

W naszej firmie pracownicy przechodzą różnego rodzaju szkolenia, które wspomagają w efektywnym wykonywaniu pracy, a co za tym idzie pracownicy mają możliwość stale podnosić swoje kwalifikacje i kompetencje.

Jaki jest okres rozliczeniowy w Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?

@Pytanie

Wynagrodzenia wypłacane są zgodnie z właściwymi przepisami, zależnie od rodzaju umowy (tj. zależnie czy jest jest to umowa o pracę czy umowa cywilnoprawna).

Jan
@Pracownik kadry zarządczej

A konkretniej? Do 1-szego czy do 10-ego? To jednak ważne info dla kandydatów :)

@Jan

Do 10-go

Czy w firmie Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski są regularne szkolenia pracownicze?

@Pytanie

Zależy co dla kogo oznaczają REGULARNE szkolenia? Szkolimy się zgodnie z naszymi potrzebami i potrzebami jakie wynikają z wykonywanej pracy. Pozdrawiamy

@Pracownik

A te szkolenia opłaca firma czy pracownik i czy wpływa to jakoś na większe zarobki?

@Magdalena

Dość nieprecyzyjne pytanie. Zależy jakie szkolenie i w ramach jakiego działania realizowane. Jeśli uczestnik zgłasza się z własnej inicjatywy do projektu aktywizacyjnego (czyli chce znaleźć zatrudnienie z pomocą projektu) lub projektu podnoszącego tylko kwalifikacje zawodowe to masz szkolenie finansowane 100% ze środków UE. Jeśli na szkolenie kieruje pracodawca, to finasowanie i zgłaszanie do szkolenia wygląda też inaczej (BUR, KFS) - są to inne działania. Najlepiej skontaktować się z nami telefonicznie i dopytać o możliwości finansowania szkoleń. Jesteśmy wówczas w stanie udzielić informacji dostosowanych do potrzeb danej osoby.

Firma Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski dodała ofertę pracy na stanowisko Tester Oprogramowania. Warto składać swoje CV?

@Administrator

Oferta dotyczy realizacji szkoleń dla uczestników zrekrutowanych do projektu. Trenerzy są naszą wizytówką, bo to oni mają bezpośredni kontakt z naszymi klientami, więc warto zadać sobie pytanie przed wysłaniem CV czy z mojej pracy będą zadowoleni uczestnicy szkolenia? Pozdrawiamy ????

Ewelina
@Pracownik

Czyli to raczej wymagające i odpowiedzialne stanowisko?

@Ewelina

A są nieodpowiedzialne stanowiska ? ;-) Każde stanowisko wymaga wkładu pracy własnej i odpowiedzialności za wykonane zadania. Pozdrawiamy :-)

@Pracownik

No racja. To w takim razie jakiego konkretnie doświadczenia wymagacie?

@Magdalena

Jeśli chodzi o współpracę z trenerami, to w zależności od projektów wymagania różnią się. Jeśli jest Pani zainteresowana, to prosimy o przesłanie CV do działu rekrutacji z informacją o liczbie godzin przeprowadzonych szkoleń oraz z informacją czy posiada Pani referencje od pracodawców. Pozdrawiamy Zespół ŁC

Pracował ktoś z Was jako Animatorka w Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski? Powiecie na czym polega praca na tym stanowisku? Czego wymaga się na rekrutacji od kandydata?"

@Administrator

W firmie Łętowski Consulting zajmujemy się organizacją szkolenia z zakresu m.in. pomocy opiekuna w żłobku z modułem animacji czasu wolnego. Samo szkolenie zapewni podniesienie kwalifikacji zawodowych i dopiero wtedy umożliwi Pani poszukiwanie pracy w tym zakresie np. w jakieś placówce edukacyjnej.

Jola

Czy firma wypłaca stypendium za odbyte u nich szkolenia ? No rejestracja medyczna itp

@Jola

Dzień dobry, tak- za chęć podniesienia swoich kwalifikacji zawodowych beneficjent projektu wypłaca stypendium za uczestnictwo w szkoleniu. Zapraszamy do kontaktu z pracownikami biura rekrutacji - chętnie udzielimy wszystkich szczegółów.

Jaka atmosfera panuje w firmie Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski? Są ogłoszenia na Nuzle.pl z 3 listopada. Czy jest rotacja?

@Pytanie

Dzień dobry. Atmosfera jest bardzo przyjazna, pracujemy w małych zespołach, w których wzajemnie się wspieramy, uczymy się od siebie i dopingujemy. Jesteśmy zgranym zespołem, który nieustannie się rozwija, stąd aktualne ogłoszenia :)

Ile jest zmian w Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski?

W sensie jakich zmian?

A można więcej niż 3 miesiące mieć staż v

@Magda

Staż trwa co do zasady 3 miesiące.

Czy pracodawca Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

@Pytanie

Tak. Jako firma doradczo - szkoleniowa dbamy o to, by nasza kadra stale podnosiła swoje kompetencje. Dzięki temu, zarówno pracownicy jak i firma stale się rozwijają.

ksenia

@Karolina ile trwa godzin tygodniowo taki staż i jaka stawka ?

@ksenia

Staż trwa 8 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu przez 3 miesiące. Szczegóły uzyska Pani zgłaszając chęć stażu na maila: rekrutacja@letowskiconsulting.pl. Nr kontaktowy jest także na naszej stronie: www.letowskiconsulting.pl Może też Pani zgłosić chęć odbycia stażu poprzez wysłanie wiadomości za pośrednictwem FB: https://www.facebook.com/letowskiconsulting/ Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do kontaktu za pośrednictwem ww. kanałów ????

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski?

@Pytanie

W przypadku osób bez doświadczenia, istnieje możliwość odbycia stażu w naszej firmie, za udział w którym wypłacane jest stypendium. W przypadku zainteresowania stażem lub pracą, proszę o kontakt na maila rekrutacja@letowskiconsulting.pl

Zostaw merytoryczną opinię o Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski - Jaworzno

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski?

Zobacz opinie na temat firmy Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Łętowski Consulting Szkolenia Doradztwo Rozwój Mateusz Łętowski?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii