Jeśli chodzi o konserwację samochodu ,,,,
z dokumentacji zdjęciowej wysłanej nam wygląda na to ,że została wykonana solidnie , mamy 5 lat gwarancji, czas pokaże efekty wykonanej pracy , napewno opiszę je tutaj .
Natomiast jeśli chodzi o kontakt z właścicielem to jest to porażka. Mimo ,że umawialiśmy się na konkretny dzień przywiezienia samochodu nie był obecny przy odbiorze, pracownicy odebrali samochód ,zrobili zdjęcia samochodu.
Tak samo brak jakichkolwiek informacji od właściciela po zostawieniu samochodu , sam musiałem dzwonić i pytać czy już coś wiadomo czy jest potrzeba piaskowania ,jaki zakres prac itp .
Jak się okazało po połowie tygodnia właściciel nawet nie widział naszego samochodu ...
Jakby tego było mało to w wycenie końcowej nie zostały mi odliczone koszty nie wykonanych prac , gdybym sam się nie zorientował po wyslanych zdjęciach to zapłaciłbym 1200zl więcej. Niewiem co mam o tym myśleć, czy próba naciągnięcia mnie na większe koszta czy brak poprawnej komunikacji między pracownikami a właścicielem?
Zwłaszcza, że zgłaszałem ten fakt właścicielowi - z jego strony brak jakiejkolwiek refleksji .Dla mnie totalny brak szacunku do klienta...
Przy odbiorze samochodu też właściciela nie było, samochód wydał nam pracownik.
Jak się okazało na błotniku" pojawiło" się obicie ,którego napewno wcześniej nie było, gdy zwróciłem na to uwagę pracownikowi stwierdził, że te auta mają słabiutki lakier.