Bobik19.12.2025 10:56
Witam wszystkich chciałem przestrzec ludzi przed tym Panem, żeby nie popełnili mojego błędu, otóż odradzam współpracę z nim iż jest to człowiek który nie zna sie na swojej pracy,nie miły,arogancki,i bardzo nie przyjemny, nie dajacy sie wypowiedziec ani slowem i nie potrafi wygrać prostej sprawy,na 1 apelacji nie stawił sie tylko wysłał obcą osobę, podchodzi bardzo lekceważonco do klienta i sprawy,nie umie pisać prostych pism apelacyjnych, jest bardzo utrudniony kontakt z nim ale gdy trzeba bylo płacić kolejne pieniążki na kolejna apelacje ktorą obiecywał ze tak prostą sprawę wygra był bardzo miły i uprzejmy,w momencie uiszczenia kolejnej kwoty wszystko wróciło do pierwotnego stanu jego zachowania i kontaktu,najlepsze zostawił na koniec wymówił mi wszystkie upoważnienia tydzień przed apelacja i przyznali mi adwokata z urzędu..sprawa przegrana..no jak tak mozna zrobic .także za te pieniądze które otrzymał nie wykonał swojej pracy do końca i nie zwrócił również połowy pieniędzy iz stwierdził ze on zrobil wszystko, tylko ze wszystko to jest z byciem na apelacji ostatniej prosze pana!!!...po 2 apelacji okazało sie ze ten człowiek nic nie zrobił sąd zasadzil tak jak bylo pierwotnie,czyli z takim samym wyrokiem jak do niego przyszlem zeby mnie reprezentował, wiec straciłem ponad 12tys ktore poszło w błoto bo " tak prostej sprawy" nie wygrać jak to mowil jest wstydem.NIE POLECAM I ODRADZAM TA KANCELARIE jezeli nie chcecie stracic kupę pieniądzy na marne,nerwów I łez...a przede wszystkim stresu,którego mnie też nabawił. Z daleka od takich ludzi jest dużo innych dobrych adwokatów i żałuję ze nie wziolem juz sprawdzonego tylko z polecenia.pozdrawiam wszystkich z fartem.