Nie płaci wspólnikom, podwyknawcom. Gość to ściemniacz pierwszej klasy. Uśmiechem i pewnością siebie stwarza prowizoryczy fundament współpracy - niestety wszystko jest kijem podparte. Od dawna nie może wyjść z długów!
Firmę omijać z daleka!
MASIL 76
18.11.2025 12:08
W odpowiedzi na powyższą opinię informuję, że osoba, która tak brzydko wystawiła ją to osoba, która zwyczajnie się mści za to że została zwolniona. Tak się składa, że mimo zatuszowania swojej prawdziwej tożsamości wiem kim jest bo zdradziła się swoim stylem pisania i porą która dla niej jest wręcz idealna do pisania takich paszkwili. To niestety osoba o niezrównoważonej prawdopodobnie psychice, nieleczonymi od dłuższego czasu poważnymi kłopotami natury psychicznej. Osobie tej wypowiedziano umowę o współpracy z końcem października. Osoba ta zakończyła współpracę z firmą Masil Outsourcing Karol Mazur przede wszystkim z uwagi na jej wręcz ambiwalentny stosunek do wykonywanej pracy. Nie przychodzenie do pracy, spóźnianie się i pisanie do wielu innych ludzi odrażających i obraźliwych wiadomości sms i e mail. W chwili obecnej właśnie za te ostatnie toczy się postępowanie karne za uporczywe nękanie. Z pełną odpowiedzialnością jestem zmuszony zdementować wszelkie oszczerstwa tej osoby, która napisała tą opinię. Nie jest prawdą, że firma nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań finansowych wobec swoich podwykonawców, swoich pracowników czy innych kontrahentów. Uczciwie płaci swoje zobowiązania, a jeśli są jakieś opóźnienia w płatnościach realizuje ich zapłatę wraz z odsetkami. Osoba, która pisze tą opinię niech poda z imienia i nazwiska osoby które nie otrzymały wynagrodzenia, zapłaty. Niech się ujawni skoro uważa, że to prawda o czym pisze wyżej w swojej opinii. Ukrywanie się pod pseudonimem wyraźnie świadczy tylko o tym, że nie jest wiarygodna. To zwykła potwarz i pomówienie nie poparte żadnymi faktami.
Zostaw merytoryczną opinię o Masil Outsourcing Karol Mazur