Odradzam !! Facet przychodzi do pracy i marudzi na pracę. Ciężko jest z nim się porozumieć i generalnie jego zachowanie to „dajcie mi wszyscy spokój” nie jest w stanie oszacować kosztów usługi przed. Podaje jakieś widełki które później są x 3. Wykonanie niechlujne co z tego że zrobił przegląd piecyka jak zalał ścianę i podłogę na zwrócenie uwagi na takie zachowanie to oburzony odpowiada że on naprawia piecyk a to go nie obchodzi. Generalnie lata po mieszkaniu ogląda komentuje sprawy które jego nie dotyczą. Brak własnych narzędzi, pan da drabinę, pan da odkurzacz, pan da wiadro - nie mam wiadra. I nagle wzdychanie i zaniemówienie na 30 sekund i komentarz „jak można nie więc wiadra w domu” generalnie ja czuje się oszukany przez jego świadczenie usług. Moim błędem było to że nie zadzwoniłem do innego gazownika, zadzwonił po serwisie pana Marka to ceny są tak wygórowane że szok. Zachęcam wszystkich do szukania innego fachowca bo szkoda nerwów, takie tematy jak spóźnienie i przekładanie wizyty to standard.