Byłam klientka tego (usunięte przez administratora), który zapewniał ze auto zrobi na igłę! Wielki pasjonat samochodow amerykańskich a w rezultacie odebrałam po wielkich prośbach przez 2,5 miesiąca totalnego gruza nie nadającego sie do jazdy. Wszystko (usunięte przez administratora), części stare, zawieszenie malowane sprayem i wciskanie ze sa nowe i wiele wiele innych rzeczy mechanicznych które zapewnial ze zrobi a tylko przetrzymywał samochód! Brak jakichkolwiek faktur za części. Kwotę jaką sobie ten wielki mechanik jak z (usunięte przez administratora) pocisk zażyczył za robociznę i części to około 20 tys zł. W momencie kiedy wyszlo na jaw ze samochód poprostu został nie tkniety i nie nadaje się do dalszej jazdy chciałam się dogadac aby ten pan oddał pieniądze chociaz 7,5 tys złotych zaczęły się problemy, oczywiście ze nie ma pieniędzy, ze wie ze dał (usunięte przez administratora) z naprawa itd i ze odda pieniążki i sie zaczęło nieodbieranie telefonów, wciskanie bajeczek ze do tego i tego dnia odda pieniądze i tak dwa miesiące. Takze ostrzegam wszystkich przed tym typem bo jest zwykłym (usunięte przez administratora), naciągaczem, papudrakiem ktory kosztem innych chciałby sie wzbogacić. Jest zwykła świnią bez sumienia radzę omijać go szerokim łukiem chyba ze chcecie odebrać samochód w stanie agonalnym. A ty bądź spokojny policja sie tobą zajmie jak i urząd skarbowy!