Pil-Trans każdego kierowcę oskarża po 2-max.3 mies.o branie narkotyków, Ja też przepracowałem 2 miesiące z 3 próbnych i nie dostałem
nawet 4.500 ost.pensji. Jak Ty dostałeś 5.800 za 2 miesiąc,to powinieneś być zadowolony! Bo na solo C,a tylko takie auta ma Pan Henryk (2.auta solo C.-trupy),to czego narzekasz? Szczerze powiem i nawet podam swoje pseudo "Baron". Nie mam nic do P.Henryja,ani się ia Jazia, są ok,do pewnego momentu. Zatrudniłem się Kuby w firmie Kazan-Trans,a się okazało,że wypłatę płacił O Henryk Pilichowski. Gdy były problemy,to Kaziu się odcinał od tematu,przez dwa miesiące odeszli z 5-7 pracowników,w tym długoletni mechanik. Zasada taka:podstawa+70zl dniówki za nockę no.kurs do Warszawy(od 16h żakaz jazdy)powrót Nast.dnia i tak kilka dniówek do wypłaty za 0zl tzw.delegazji,bo według Henryka firma po wczytaniu karty racji wie kiedy ja spałem poza miejscem zamieszkania,a nie pod Warszawą, śmiech w CH. Dwa dni są kursy,3dbi brak zleceń od Grzywka konstrukcje stalowe,a Henryk żąda(malowania płotu,sprzątania warsztatu,napraw płota,czyszczenia kanału, porządkowania gruzu na 2 działce,a jak odnowicie?) to jesteście narkomanii. Mnie też tak bazwal. 3mies okres próbny,a po2 rozwiązanie umowy,bo nie chciałem czyścić kanału, malować płotu,naprawiać auta-za nie swoje usterki,bo według tego Pana,to należy do obowiązków do podstawy wynagrodzenia. 8:00 zero zleceń nagle 16:00 dzwoni kurs na Warszawę. K mać,co za...za żadną nockę nie wypłacił. Ale .musze oddać jedno-ropa po 5zl, zaliczki bez problemu,jednak ma odejście robią z ciebie śmiecia,narkomana bezpodstawnie. Widzę,że. Je jestem jedynym którego okrzykniętej narkomanem. 3-4 kursy w miesiącu ok700-750k.rezzta100-300kmdziennie i WYNIEŚ PRZYNIEŚ POZAMIATAJ NIECV SIE K CIESZĄ ŻE INSPEKCJI PRACY IM NIE HASŁEM LEPIEj ruwy kość, jak u seudo Gargamela robic