No niestety jestem zmuszony dać negatywną opinię. Pan Mariusz zachowuje się bardzo nieprofesjonalnie względem mojej osoby. Przy podpisaniu umowy na ubezpieczenie obiecał, że przy zrezygnowaniu z ubezpieczenia na przewóz osób, będzie rekalkulacja składki na niższą z racji tego, iż zmniejsza się ryzyko wystąpienia kolizji. Okazało się to bzdurą. Przy zmianie użytkowania auta, zgłosiłem to i powiedział, że musimy czekać do końca okresu rozliczeniowego (ponad 6 miesięcy) na przeliczenie składki. Po 2 miesiącach coś mnie tknęło i zadzwoniłem do Warty. Powiedział, że nie ma u nich w praktyce takich rzeczy i żebym na to nawet nie liczył. Pan Mariusz, wykręcał się różnymi bzdurami, które nie mają pokrycia w tym, co przekazywała Warta bezpośrednio. Poprosiłem o potwierdzenie od strony opiekuna warty, że to co mówi, jest zgodne z prawdą. Czekam na to potwierdzenie od ponad 2 miesięcy i już wiem, że zostałem oszukany przez Pana Mariusza. Posiadam na to liczne potwierdzenia z Warty. Sprawa została zgłoszona do UOKiK-u oraz prawnika. OMIJAJCIE TEGO CZŁOWIEKA Z DALEKA. To co mówi, a to co dzieje się później to dwie zupełnie różne rzeczy. (usunięte przez administratora)